Antena Căutare

Adrian Porumboiu se retrage de la FC Vaslui

Adrian Porumboiu intentioneaza sa renunte la echipa. Finantatorul lui FC Vaslui sustine ca echipa nu va fi desfiintata, insa va funcţiona fara implicarea lui in managementul clubului.



"S-au suparat si suporterii, vad ca ma injura si cei din Vaslui. Le multumesc si am sa imi vad de treaba mea. Eu ce am facut am facut pentru suporteri. Echipa nu se va desfiinta, va functiona, dar fara mine. Abia astept sa scap de aceasta povara, de aceasta incarcatura pe care o am.

Daca echipa nu face performanta, eu nu am ce sa mai caut pe langa această echipa, chiar daca e creaţia mea si sunt banii mei. Mai mult decat reactia lui Lopez Caro, m-a deranjat reactia spectatorilor din Vaslui. Asta merit probabil. Nu e normal sa se intample astfel de lucruri", a spus Porumboiu.

Patronul Vasluiului a mai declarat ca a pregatit deja documentele pentru retragerea sa de la echipa FC Vaslui si ca renunta pentru ca nu are la cine sa se planga de faptul ca este stresat de oamenii platiti sa il respecte.

"Decizia pentru mine este luata, eu sunt hotarat sa imi vad de treaba mea. Am pregatit si documente in acest sens. Categoric da, renunt la echipa de fotbal pentru ca nu are sens sa traiesc un asemena stres. Eu nu am la cine sa ma plang.

Nu pot sa ma duc sa ma plang la nu stiu ce casa de avocati din Spania, la Uniunea Europeana, n-am la cine sa ma plang că sunt stresat de ce se intampla la Vaslui, de niste oameni pe care ii platim sa respecte si sa ne respecte", a mai spus Adrian Porumboiu.

Romania a invins Rusia si e la un pas de play-off-ul pentru Euro 2011 la U21!... VIDEO! Bataie la US Open! Sportul alb... murdar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x