Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Denis Alibec, exclus din lot și vândut ? Gigi Becali a primit deja o ofertă uriașă pentru atacant. Cât valorează ”Un gol pe sezon”

Denis Alibec este foarte aproape de a prinde un transfer într-un campionat important al Europei. Un șut în fund de la FCSB-ul lui Gigi Becali poate însemna în uriaș pas înainte pentru cel mai slab atacant din istoria recentă a roș-albaștrilor.

Denis Alibec este foarte aproape de a prinde un transfer într-un campionat important al Europei. Un șut în fund de la FCSB-ul lui Gigi Becali poate însemna în uriaș pas înainte pentru cel mai slab atacant din istoria recentă a roș-albaștrilor.

Denis Alibec tocmai a fost exclus de Gigi Becali din lotul lui Nicolae Dică pentru ultimele două etape din Play-off, cu CSU Craiova și Astra. La scurt timp după ce a anunțat pedeapsa primită de Alibec, ex-patronul FCSB a spus că a primit deja o ofertă de ultimă oră pentru jucător.

Gigi Becali este decis să-l dea la finalul campionatului și a dezvăluit că atacantul este dorit de o echipă din Franța. Pentru a-l cumpăra pe atacant, francezii trebuie să achite 2 milioane de euro, suma pentru care Alibec a fost adus de la Astra.

”A venit un impresar și m-a întrebat cât vreau pe el pentru că îl vrea o echipă din Franța. Am zis că vreau cât am dat pe el, 2 milioane de euro și 30% dintr-un viitor transfer. Eu mai cred că poate fi un fotbalist bun, dar nu la Steaua. Aici nu va mai juca. Este exclus din lot”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro

Nu e prima oară când Alibec e dorit în Hexagon. În ultimele luni, Bordeaux și Montpellier s-au interesat de serviciile lui Alibec, dar s-au lovit de pretențiile lui Gigi Becali care cerea 5 milioane de euro. Acum, Alibec e la ”reducere”.

Rămâne de văzut cine va risca să achite uriașa sumă de 2 milioane de Euro pentru un atacant aflat în derivă. Un gol în 20 de meciuri are Denis Alibec în Liga 1 în acest sezon, cel mai slab din întreaga sa carieră. În Europa i-a mers ceva mai bine: a marcat două goluri cu Viktoria Plzen: unul în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, când FCSB a câștigat cu 4-1 în Cehia și unul în victoria cu 3-0 a roș-albaștrilor de pe teren propriu, din prima etapă a Grupei G din Europa League

Biletul Zilei 14.05.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile spectacol de azi... UNA PE ZI! Eleni Foureira, cea mai sexy concurentă de la Eurovision 2018, se iubește cu un ex-jucător de la Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x