Antena Căutare

Amical de lux pe Stadio Da Luz: Benfica - Figo&friends 5-1

Figo si prietenii sai au strans 200 000 de euro numai din bilete, dupa amicalul de 5 stele cu Benfica, jucat in direct la GSPTV. A fost insa un scor nu tocmai amical. Benfica a batut cu 5-1! Surprinzator, pe teren a fost un jucator chiar mai gras decat Ronaldo!

Benfica i-a batut pe Figo si pe prietenii sai in amicalul de lux de pe Stadio Da Luz. Revenit dupa mari probleme de sanatate in timpul Campionatului European, Eusebio a dat lovitura de incepere.

In minutul 24, portarul de 40 de ani, Toldo, a luat gol de la olandezul Ola John. Pe finalul primei reprize, a intrat pe teren un jucator chiar mai gras ca “Grasutul” Ronaldo, Fernando Mendes, fost fotbalist la Benfica.

Dar nici gabaritul depasit al lui Mendes nu i-a ajutat pe Figo si pe ai lui. Benfica a mai inscris un gol. Bruno Cesar a dat o pasa senzationala de langa bara, iar Mora a trimis mingea-n poarta.

Portughezii au prins curaj si au marcat pe banda rulanta, fara sa mai tina cont ca e un amical! Mora a mai lovit o data, dar din penalty. Iar Mantorras si-au trecut si el numele pe tabela de pe Da Luz.

Hugo Felipe Vieira l-a facut pe Figo sa regrete ca s-a pus cu Benfica. A dat golul de 5-0! Arbitrul a fost insa prietenos cu Figo si ai lui si le-a dat cadou un penalty. Dwight Yorke a dat bara gol!

"Pisica" a facut-o de oaie! Lobont a luat gol din foarfeca dupa o degajare gresita cu mana!... Romania, doar 4 echipe in cupele europene, sezonul 2013-2014. Campioana va juca trei tururi preliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x