Antena Căutare

"Pisica" a facut-o de oaie! Lobont a luat gol din foarfeca dupa o degajare gresita cu mana!

"Pisica" a facut-o de oaie! Bogdan Lobont a gresit grav in meciul amical dintre AS Roma si Rapid Viena, incheiat cu victoria formatiei italiene, scor 2-1. Un american nascut la Berlin i-a dat gol din foarfeca. Atacantul a facut doua foarfeci in unsprezece secunde.

Boyd i-a dat prima foarfeca lui Lobont in minutul 27 si 4 secunde, dar l-a salvat bara. La cateva secunde portarul roman a degajat cu mana gresit si americanul i-a mai aratat o data foarfeca. A doua oara nu l-a mai ajutat bara si a luat gol.

In afara de gafa de la gol, Lobont nu s-a mai remarcat in niciun fel, chiar daca Zeman l-a bagat titular. AS Roma a invins pe Rapid Viena, scor 2-1, golurile italienilor fiind marcate de Pjanici si Pizzaro.

UEFA: Incasarile si vanzarea de bilete de la EURO 2012 au fost peste cele de la EURO 2008... Amical de lux pe Stadio Da Luz: Benfica - Figo&friends 5-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x