Antena Căutare

Ana-Maria Branza, argint la Campionatul Mondial de la Doha

Ana-Maria Branza a obtinut medalia de argint la Campionatul Mondial de Spada, de la Doha. In ultimul act al competitiei, spadasina noastra a fost invinsa, scor 11-15, de chinezoaica Xu Anqi.

Ana-Maria Branza a inceput bine noul an si a castigat medalia de argint la Campionatul Mondial de la Doha. Spadasina romanca a fost invinsa in ultimul act al competitiei din Qatar de catre chinezoaica Xu Anqi, scor 11-15.

Aflata la primul concurs al anului, Ana-Maria a reusit sa avanseze pana in finala, acolo unde, din pacate, nu a reusit sa tina pasul cu Xu Anqi. Chinezoaica a condus jocul de la un capat la celalalt, spadasina noastra reusind sa se apropie cel mai mult la doar trei puncte diferenta.

Ana-Maria Branza, vicecampioana olimpica de la Beijing, in 2008, a reusit sa castige turneul de la Doha in anul 2009. Xu Anqi, adversara sportivei noastre, a fost medaliata cu aur la JO de la Londra.

Vitor Belfort l-a facut K.O. pe Michael Bisping in Gala UFC din Brazilia... CONFRUNTAREA GREILOR, la baschet: Mircea Badea se antreneaza pentru marele meci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x