Antena Căutare

Andreea Chitu, medalie de argint la Grand Prix Dusseldorf

Andreea Chitu a obtinut medalia de argint la Grand Prix-ul de Judo de la Dusseldorf. In ultimul act al competiei, sportiva noastra a fost invinsa de Majlinda Kelmendi (Kosovo).

Romania a obtinut medalia de argint la Grand Prix-ul de Judo de la Dusseldorf. Andreea Chitu a ajuns pana in finala categoriei sale, dar a fost invinsa de Majlinda Kelmendi, judoka nascuta in Kosovo.

Corina Caprioriu a fost eliminata inca din grupele competitiei, in timp ce sportivii romani de la categoriile 81, 90 si minus 100 kilograme se vor lupta in ultima zi a competitiei, in direct la GSPTV, astazi de la ora 18.00.

Surpriza primei zile a competitiei a venit din partea Corinei Caprioriu. Vicecampioana olimpica a fost eliminata in primul duel din grupa C a categoriei 57 de kilograme de Larissa Csatari, din Elvetia.

Loredana Ohai s-a oprit in semifinale, dupa ce a fost invinsa de frantuzoaica Automne Pavia si in recalificari, pentru medalia de bronz, de Jan-Di Kim, din Coreea de Sud. La categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu a fost invinsa de belgianca Amelie Rosseneu si a ratat drumul spre medalia de bronz.

Medicii i-au interzis sa faca sport: povestea lui Iasmin Latovlevici... ADIO bilete online la Steaua - Chelsea: Ghinionistii vor ingheta in fata Arenei Nationale, pentru tichetele ramase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x