Antena Căutare

Sărbătoare la Poarta Albă! Pentru al doilea an la rând,Becali îşi aniversează ziua de naştere în puşcărie

Aniversare tristă pentru Gigi Becali. Pentru al doilea an la rând, îşi face ziua de naştere în puşcărie. Deşi era obişnuit cu petreceri fastuoase, viaţa lui s-a schimbat radical.Era mereu sufletul petrecerilor şi rar s-a întâmplat să îl vedem supărat sau fără vlagă. Asta până când a ajuns în spatele gratiilor. Tot ce poate face este să aştepte ca apropiaţii să îl viziteze acolo unde s-a mutat de mai bine de un an de zile.Acum însă, doar neamurile ar putea să-i ducă un tort la închisoare!

Aniversare tristă pentru Gigi Becali. Pentru al doilea an la rând, îşi face ziua de naştere în puşcărie. Deşi era obişnuit cu petreceri fastuoase, viaţa lui s-a schimbat radical.

Era mereu sufletul petrecerilor şi rar s-a întâmplat să îl vedem supărat sau fără vlagă. Asta până când a ajuns în spatele gratiilor. Tot ce poate face este să aştepte ca apropiaţii să îl viziteze acolo unde s-a mutat de mai bine de un an de zile. Acum însă, doar rudele ar putea să-i ducă un tort la închisoare!

S-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României, Steaua-Astra! Cât costă cel mai ieftin... Zidane nu va mai fi secundul lui Ancelotti! Zizou a fost numit antrenor principal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x