Antena Căutare

Astra Giurgiu - Dunărea Călărași LIVE VIDEO ONLINE

Astra Giurgiu - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Primul meci al zilei de sâmbătă din Liga 1 se joacă la Giurgiu. Astra primește vizita celor de la Dunărea Călărași, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Astra-Dunărea este live video online, sâmbătă, de la ora 18:00.

Astra Giurgiu - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Echipa lui Marius Măldărășanu se află, alături de FC Botoșani și CFR Cluj, pe o listă a echipelor care, înainte de această etapă, nu au cunoscut gustul înfrângerii. În funcție de jocul rezultatelor, Astra poate urca pe locul 1 în Liga1, fie și pentru câteva ore.

Astra Giurgiu - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Rivala Astrei, Dunărea Călărași, o nou-promovată pe prima scenă, a avut un start perfect de sezon. Asta în primele trei runde. În ultima etapă a venit și primul eșec, 1-3 acasă cu ”U” Craiova 1948. Trupa lui Dan Alexa ocupă, în prezent, locul 9 în campionat, cu 5 puncte.

Astra Giurgiu - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Sâmbătă, la Giurgiu, vom asista la un duel în premieră în fotbalul românesc. Teoretic favorită, Astra are în față o echipă care s-a descurcat excelent în deplsare. Trupa lui Dan Alexa a învins pe terenul Viitorului și a remizat cu AFC Hermannstadt, într-un meci disputat la Târgu Mureș.

Astra Giurgiu - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Astra a obținut și ea tot 4 puncte pe teren propriu. După o victorie de senzație cu FCSB, scor 1-0, echipa lui Măldărășanu a fost ținută în șah de Sepsi Sf. Gheorghe, iar acum caută a doua victorie a sezonului.

Astra Giurgiu - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Bookmakerii o văd pe Astra mare favorită în acest meci, cu o cotă de 1,60, în scădere de la 1,80. Oaspeții primesc o cotă de 5,80 pentru succes, iar remiza e cotată cu 3,80.

Astra Giurgiu - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Pontul recomandat la acest meci: victorie Astra.

ȘOCANT! Un fotbalist italian a căzut 50 de metri cu mașina de pe podul din Genova. Ce miracol s-a întâmplat apoi... UNA PE ZI! Laura, fotbalista sexy care a incendiat internetul cu ședințele foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x