Antena Căutare

Atacantul Michel Platini a semnat pe trei ani cu Dinamo Bucuresti

Atacantul brazilian Michel Platini Ferreira Mesquita este noul jucator al formatiei Dinamo Bucuresti. Jucatorul a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Conform gsp, jucatorul ar urma sa primeasca un salariu mare pentru Liga 1: 400.000 de euro.

Presedintele CA Nicolae Badea a declarat ca achizitionarea brazilianului nu implica plecarea lui Marius Niculae in China, de unde are o oferta de transfer


"Platini a semnat de aseara contractul cu Dinamo valabil pentru trei sezoane. Nu este vorba despre un imprumut, e un transfer definitiv. Marius Niculae nu va pleca de la Dinamo daca a venit Platini, nu se pune problema", a declarat Badea, conform Mediafax.

Michel Platini Ferreira Mesquita, in varsta de 28 de ani, a mai jucat in Europa doar in Bulgaria, la Cernomoret Burgas si TSKA Sofia. Brazilianul a bifat 16 goluri in cele 47 de partide disputate pentru TSKA in campionatul din Bulgaria.

foto: kicker.de

Vezi lista stranierilor convocati pentru amicalul Romania - Uruguay!... Europa League, 16-imi: Rubin Kazan - Olympiacos 0-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x