Australian Open 2021. Reacția antrenorului Adrian Cruciat, la finalul meciului, după ce a fost apostrofat de Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea s-a calificat în trul al treilea al Australian Open 2021, după un meci împotriva sportivei Petra Kvitova. Românca și-a apostrofat antrenorul Adrian Cruciat din cauză că acesta vorbea "prea mult". Ce reacție a avut antrenorul timișorean după meci.

Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, s-a calificat în trul al treilea al Australian Open 2021, după un meci de două ore şi trei minute, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, pe sportiva Petra Kvitova, de origine cehă, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 9.

Profimedia

Sorana Cîrstea consideră impresionantă performanţa ei de a trece de Petra Kvitova la Australian Open 2021, după ce a stat două săptămâni într-o carantină strictă la Melbourne.

În turul al doilea, Sorana Cîrstea a întâlnit-o pe Petra Kvitova (Cehia, 9 WTA), care a trecut în două seturi, 6-3, 6-4, de Greetje Minnen (Belgia, 110 WTA).

Sportiva Sorana Cîrstea a cerut sancţionarea propriului antrenor, după ce Adrian Cruciat a încercat să-i transmită mai multe sfaturi din tribună. Aceasta i-a tot atras ațenția: "Taci din gură, taci, taci din gură!", i-a spus jucătoarea antrenorului său.

Citește și: Australian Open 2021. Sorana Cîrstea a eliminat-o ca o "leoaică" pe Petra Kvitova. Cine va fi jucătoarea din al treilea tur

Soran Cîrstea s-a plâns arbitrei de pe scaun de comportamentul antrenorului său, care nu făcea altceva decât să o ajute: "Puteți să-i dați un avertisment? Vorbește nonstop! El e acolo, eu sunt aici. I-am zis de 10 ori să tacă", a spus Sorana.

Reacția antrenorului Adrian Cruciat, la finalul meciului, după ce a fost apostrofat de Sorana Cîrstea, la Australian Open 2021

După succesul Soranei Cîrstea, antrenorul său a dat uitării vorbele dure pe care i le-a adresat jucătoarea sa, iar antrenorul timișorean a ținut pumnul la piept, semn că disensiunile din urmă cu câteva zile au fost date uitării, potrivit digisport.ro.

Citește și: Australian Open 2021. Serena Williams, ce semnifică ținuta controversată a sportivei. Cum a apărut jucătoarea pe terenul de sport

Iată primele imagini cu Adrian Cruciat surprinse după episodul pe care i l-a făcut Sorana Cîrstea

Arbitra a rămas șocată de cele auzite din gura Soranei Cîrstea: "Vrei să-i dau un avertisment antrenorului tău? Tu ești cea care trebuie să îl primească”, a fost reacția arbitrei. "Știu, dar spuneți-i să tacă! I-am spus de 10 ori, nu mai pot", a fost replica Soranei, potrivit digisport.

Citește și: Cele mai tari imagini de la Australian Open 2021. Cum se joacă tenis în pandemie

Momentul când Sorana Cîrstea își apostrofează antrenorul

Ultimele știri