Antena Căutare

Australian Open 2021. Simona Halep a fost eliminată în turul I al probei de dublu, la fel și Mihaela Buzărnescu

Înfrângere dureroasă la Australian Open 2021 pentru Simona Halep și Mihaela Buzărnescu. Cele două jucătoare de tenis au fost eliminate în turul I al probei de dublu de la Australian Open.

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu la Australian Open 2021. Galerie
Perechea Simona Halep/Charlotte Kempenaers-Pocz (România/Australia) a fost eliminată în primul tur al probei de dublu de la Australian Open. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată azi-dmineață dn proba de dublu, având-o ca parteneră pe Ankita Raina (India), cele două pierzând, scor 3-6, 0-6, în fața cuplului australian Olivia Gadecki / Belinda Woolcoc. | Profimedia

Perechea formată din Simona Halep și Charlotte Kempenaers-Pocz (România/Australia) a fost eliminată în primul tur al probei de dublu de la Australian Open 2021. Cele două tenismene au fost învinse, joi, cu scorul de 6-3, 7-5, de cuplul australian Arina Rodionova / Storm Sanders.

Simona Halep şi partenera ei de 16 ani au condus cu 5-1 în setul al doilea, dar au pierdut apoi şase ghemuri la rând, potrivit news.ro.

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu, înfrângere dureroasă la proba de dublu - Australian Open 2021

Pentru campioana României, Simona Halep, drumul nu se oprește aici, ea va evolua în continuare în proba de simplu, în care este calificată în turul al treilea, la Australian Open 2021.

Citește și: Simona Halep - Ajla Tomljanovic la Australian Open 2021. Simona a câștigat meciul, scor 4-6, 6-4, 7-5

În același timp, echipa Mihaela Buzărnescu/Ankita Raina a avut parte de o înfrângere dureroasă, cu scorul de 3-6, 0-6, meciul cu perechea australiană Olivia Gadecki/Belinda Woolcock, beneficiară a unui wild card.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu total de 45.000 de dolari australieni (28.700 de euro) şi cu câte 70 de puncte WTA.

Citește și: Australian Open 2021. Mihaela Buzărnescu, învinsă de Bianca Andreescu în primul tur. Ce mesaj a transmis câștigătoarea

Simona Halep, o confruntare la sânge cu Ajla Tomljanovic, în turul al doilea la Australian Open 2021

Simona Halep a câștigat, miercuri, 10 februarie, un meci dur împotriva jucătoarei Ajla Tomljanovic, la Australian Open 2021. Campioana României a avut mari emoții în ceea ce privește confruntarea cu adversara de calibru, dar a reușit să obțină victoria.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o la tenis, miercuri, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, pe jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA, în turul al doilea al Australian Open 2021.

Meciul de tenis a fost unul dur și a reprezentat o provocare uriașă pentru ambele jucătoare care s-au temut una de cealaltă pe tot parcursul confruntării. Simona Halep a mărturisit că nu a a avut încredere că va putea face față unui meci de tenis cu Ajla Tomljanovic, o jucătoare cu adevărat puternică.

"Ei bine, nu am fost prea pozitivă când am vorbit cu mine însămi, nu am vorbit de scor, doar m-am acuzat pe mine însămi că nu sunt suficient de puternică să joc împotriva ei", a declarat Simona Halep la sfârșitul meciului de tenis.

Citește și: Australian Open 2021. Simona Halep, prima reacție după o victorie spectaculoasă împotriva Ajla Tomljanovic

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open 2021 după ce a învins-o într-un meci dramatic pe adversara sa, Ajla Tomljanovic. Imediat după victoria colosală, site-ul oficial al Australian Open, de la Melbourne a titrat unul dintre cele mai glorioase fragmente pentru jucătoarea româncă, Simona Halep, punând accent totodată pe forța adversarei sale și pe dificultatea meciului.

"Halep a supraviețuit testului arzător la care a fost supusă de Ajla Tomljanovic", a scris site-ul turneului de la Melbourne.

Australianca este profund afectată de pierderea meciului cu Simona Halep, în care s-a impus cu o forță inimaginabilă. Ambele s-au temut de confruntare, dar una singură a obținut victoria. Jucătoarea este cu moralul la pământ după acest meci în care a jucat extrem de bine și agresiv, dar nu a reușit să obțină victoria mult visată: "Mi-e foarte greu să vorbesc acum. Mâine nu pot să mă trezesc și să mă forțez să uit de acest meci".

Simona a fost foarte hotărâtă și a reușit să câștige setul 3, scor 7-5, și să treacă în turul III al competiției de la Melbourne, unde o va întâlni în premieră pe rusoaica Veronika Kudermetova, în vârstă de 23 de ani, locul 36 WTA.

Australian Open 2021. Ce s-a scris despre Simona Halep după victoria colosală în fața Ajla Tomljanovic. Adversara este l... Program meciuri Australian Open 2021. Când joacă Simona Halep contra Serenei Williams...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x