Antena Căutare

Bani aruncati pe nimic! Englezii au cheltuit 21 de milioane de lire pentru a obtine organizarea CM

Federatia londoneza a anuntat astazi ca a cheltuit nu mai putin de 21 de milioane de lire pentru a obtine organizarea Campionatului Mondial din 2018. Numai ca banii au fost cheltuiti degeaba, pentru ca britanicii nu au obtinut decat doua voturi si au pierdut organizarea in favoarea Rusiei.

Conform rapoartelor prezentate astazi de FA, aproape 16.5 milioane de lire au venit din bani publici, dintre care 2.5 milioane de euro din partea oraselor care ar fi trebuit sa organizeze meciuri. Restul de 4.5 milioane de lire au venit din sponsorizari. Facand un calcul simplu, englezii au cheltuit 10.5 milioane de euro pentru fiecare vot.

Asta nu e nimic insa, pentru ca rapoartele financiare ale Federatiei Australiene arata ca forul din Sydney a cheltuit 28 de milioane de lire in incercarea de a obtine organizarea mondialului din 2022. Totul pentru un singur vot, pentru ca organizarea a revenit Qatarului.

Sursa: gsp

Foto: gsp

Se poate si la ei: Fostul presedinte a luat 10 milioane de euro, Barcelona doar 3... Un fotbalist a fost arestat pentru ca era tatuat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x