Antena Căutare

Becali a auzit ca Florin Costea ar fi jucat poker: "IL DISTRUG. E tra-la-la!"

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a citit despre ultima isprava a lui Florin Costea, conform careia atacantul venit de la Universitatea Craiova ar fi jucat poker in cantonament, informatie dezmintita de fostul sau patron, Adrian Mititelu.

"Poker? IL DISTURG! Joc de noroc nu iert! Tai in carne vie. Cat ai contract cu Steaua? 4 ani? Te duc la tineret si te tin acolo pana te distrug. Vii la ora 6-7, iti pun un copil ca antrenor secund si TE DISTRUG!

Cand a venit la Steaua, stiam ca Florin Costea joaca poker, dar nu in cantonament. Din informatiile mele, nu a mai jucat, ca pe fotbalistii de valoare trebuie sa ii mai spionezi. Dar voi face tot posibilul sa-l salvez pe Florin Costea.

La Steaua e un grup extrem de cuminte. Bourceanu mi-a zis ca nu are nevoie sa fie prieten cu Florin, dar sunt colegi si trebuie sa se inteleaga.

Daca el a facut asta, ori are o obraznicie si sfideaza ce am spus eu, ori are ceva la tra-la-la. Pentru chestia asta, ma voi duce chiar acum in cantonament, sa vorbesc cu el. Pana acum, Florin Costea nu a fost fotbalist, trebuie sa devina de acum inainte", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Reghecampf răspunde acuzaţiilor de blat: "Cei de la Farul nu stiu ce vorbesc”... Ioan Becali: "Chivu ar putea ajunge la Real, Gaman e noul Maldini"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x