Antena Căutare

Becali se inseala, lui Basescu nu-i pasa de Ghencea

Desi patronul Stelei sustinea ca va conta pe sprijinul presedintelui pentru a readuce Steaua in Ghencea si chiar ii sugera sefului de stat sa lase la o parte problemele arzatoare ale tarii pentru a rezolva situatia Stelei, se pare ca lui Basescu nu-i prea pasa de problemele ros-albastrilor.

CSA Steaua a infirmat astazi speculatiile lui Gigi Becali, cum ca ar exista vreun ordin din partea presedintelui pentru revenirea echipei de fotbal pe stadionul din Ghencea.

"Nu exista vreun ordin din partea presedintelui Romaniei privind revenirea echipei de fotbal Steaua pe stadionul din Ghencea. Dupa cum am anuntat in numeroase randuri, CSA Steaua nu respinge colaborarea cu SC FC Steaua Bucuresti SA, echipa de fotbal fiind asteptata sa revina si sa joace pe acest stadion, in conditiile legii. Terenul de fotbal este pregatit sa gazduiasca meciuri de fotbal chiar incepand de saptamana viitoare.

Ne exprimam in continuare speranta ca Steaua va gasi solutii pentru achitarea datoriilor pe care le inregistreaza fata de statul roman, astfel incat Steaua sa joace din nou, acasa", se precizeaza in comunicatul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua"

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Oltchim - Dinamo Volvograd 31 -26 / A doua victorie pentru oltence... Ionut Badea: „Inaugurarea noului stadion e comparabila cu revenirea dupa bejenia de la Sibiu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x