Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Meciurile din grupele H și A ne aduc un pont bombă

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Pentru a doua zi la rând, biletul zilei dedicat Cupe Mondiale s-a oprit la un singur meci de câștig. Din cele trei meciuri de ieri, două au fost WIN, iar unul a fost ratat de lentoarea belgienilor din meciul cu Panama.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Ziua de marți aduce trei meciuri foarte importante de la Cupa Mondială. De la 15:00 și 18:00, odată cu meciurile Columbia - Japonia și Polonia - Senegal, consemnăm încheierea primei etape din faza grupelor. Apoi, de la 21:00, Rusia și Egipt deschid runda a doua.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! La meciul Columbia - Japonia am decis să mizăm pe diferența de valoare și de formă dintre cele două echipe. Japonia nu mai e de ani buni o echipă de speriat, pe când Columbia dispune de o constelație de vedete alături de care poate ataca fazele finale din Rusia.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! La meciul Polonia - Senegal mizăm pe echilibru. În teren vor fi jucător de clasă mondială, precum Lewandowski și Mane, însă, fiind primul meci, probabil că nimeni nu va risca peste măsură. Nu vedem un meci cu mai mult de 2 goluri înscrise.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! După festivalul de goluri din meciul cu Arabia Saudită, Rusia întâlnește o echipă mult mai solidă în apărare. Rușii pot juca și la egal, rezultat care îi apropie de optimile de finală. Egiptul nu are altă cale decât victoria. Mizăm pe un meci relativ deschis.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 15:00 Columbia - Japonia 1 - cotă 1,77
  • 18:00 Polonia - Senegal sub 2,5 goluri - cotă 1,55
  • 21:00 Rusia - Egipt peste 1,5 goluri - cotă 1,55
  • Cotă finală: 4,25
Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Rusia face spectacol și cu Egipt și e 99,9% calificată în ”optimi”... ULTIMA ORĂ! FCSB se desparte doi jucători de națională! Anunțul zilei făcut de Gigi Becali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x