Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Brazilia și Belgia ne aduc un pont bombă

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Turneul final din Rusia a intrat de zile bune în faza ”optimilor”. La Samara și la Rostov avem azi două meciuri cu favorite mai mult decât clare. Ne bazăm pe ele pentru a oferi un nou WIN.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Primul meci al zilei este unul în care Brazilia lui Neymar nu ar trebui să aibă emoții cu Mexicul lui Chicharito. Istoria, dar mai ales valoarea, ne spun că meciul de la ora 17:00 ar trebui să fie tranșat rapid de ”Selecao”. Mexicul a fost sub orice critică în meciul cu Suedia. Dincolo, Brazilia începe să demonstreze de ce e favorita 1 la trofeu. Mizăm pe faptul că va avea un start bun în meciul de azi.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Apoi, de la ora 21:00, avem o echipă ”și mai favorită” dacă putem spune așa. Cea mai în formă reprezentativă de la Mondial, Belgia, dă piept cu Japonia, naționala care s-a calificat cu noroc în această fază. Belgia și-a odihnit piesele grele în meciul cu Anglia, și cu toate acestea s-a impus cu 1-0. Vor reveni în teren, astăzi, Lukaku, Hazard sau De Bruyne, iar lucrurile vor deveni, anticipăm noi, foarte clare. Vedem un meci marcat de o ”dublă-victorie”.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 17:00 Brazilia - Mexic 1 pauză - cotă 2,10
  • 21:00 Belgia - Japonia 1 pauză/1 final - cotă 2,05
  • Cotă finală: 4,30
Lovitură de imagine pentru fotbalul românesc. Ianis Hagi și Dennis Man, alături de vedeta Cupei Mondiale, Mbappe, în lup... UNA PE ZI! Audrey, muza naționalei Franței la Cupa Mondială din Rusia, a renunțat la tot! Imagini incendiare cu modelul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x