Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Suedia-Elveția și Columbia-Anglia ne aduc un pont uriaș

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Ziua de luni a fost una modestă pentru biletul dedicat Cupei Mondiale. Cele două meciuri au fost WIN pe biletul de siguranță, întrucât Brazilia și Belgia au câștigat. Din păcate, pe celălalt bilet am forțat și am pierdut cu victorii ”duble”.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Ziua optimilor de finală din Rusia se încheie cu două meciuri echilibrate. Acestea sperăm să ne aducă câștigul cu două ponturi curajoase. Avem ”în mână” Suedia - Elveția și Columbia - Anglia. Iată ce ne-am decis să facem cu ele.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. De la ora 17:00, la Sankt Petersburg, Suedia și Elveția joacă în cel mai echilibrat meci al acestei faze din optimi. Anticipăm un meci strâns, în urmă căruia fosta rivală a României de la Euro 2016 va avea câștig de cauză. În ultimele 25 de meciuri, Elveția a pierdut un singur duel după 90 de minute de joc. A fost un 0-2 cu Portugalia în preliminarii.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. La 21:00 ne mutăm la Moscova, acolo unde Anglia și Columbia joacă pentru ultimul loc din ”sferturi”. Va fi un meci așteptat de toată planeta, întrucât e duelul la care englezii speră foarte mult într-o calificare. Aceștia visează de 52 de ani la o nouă Cupă Mondială, iar azi poate fi doar un pas către fericire. Columbia are probleme de lot, iar Anglia are dreptul să spere la calificare.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 17:00 Suedia - Elveția - calificare Elveția - cotă 1,85
  • 21:00 Columbia - Anglia 2 - cotă 2,20
  • Cotă finală: 4,07
BREAKING NEWS! Denis Alibec a fost vândut de FCSB! Gigi Becali a anunțat transferul atacantului... UNA PE ZI! Nora, cea mai sexy fană a Suediei, aproape de a fi interzisă din cauza pozelor postate pe un site de socializ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x