Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Câștigător ieri, biletul european caută azi un nou profit

Biletul Zilei din Liga Campionilor! O nouă zi perfectă pentru biletul dedicat cupelor europene. Meciurile din Liga Campionilor de marți, 24 iulie 2018, nu ne-au pus nicio problemă și ne-au adus o excelentă cotă de 4,07!

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Tichetele de cupe europene păstrează tradiția câștigurilor. Al treilea bilet din ultimele patru oferite a fost câștigător. Urmează acum o zi de miercuri în care oferta nu mai e așa de bogată. Am găsit însă câteva meciuri în care ne punem mari speranțe.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Am ales pentru azi trei meciuri din Bulgaria, Olanda și Scoția, în care trei mari favorite ne pot aduce o cotă la fel de bună ca ieri. Primul meci al zilei este cel dintre Ludogoreț, echipa lui Moți, Keșeru și Grigore, și MOL Vidi, fosta Videoton.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Anticipăm aici un meci în care campioana Bulgariei se va impune fără probleme cu goluri încă din prima repriză. MOL Vidi au avut mari probleme în recenta deplasare, cu Dudelange, acolo unde au remizat, 1-1. Ludogoreț e o echipă mult mai solidă care le poate pune probleme mari.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Din Bulgaria sărim în Olanda, acolo unde Ajax joacă acasă cu Sturm Graz. Olandezii ar trebui să câștige și ei fără probleme acest meci. Huntelaar, Dolberg & co. au nevoie de succes pentru a se apropia de cea mai importantă fază a Ligii Campionilor.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Biletul de azi se închide în Scoția, acolo unde Celtic primește vizita lui Rosenborg. Norvegienii au jucat foarte modest în recenta fază, pierzând cu 0-1 la Valur (Islanda). Cele două echipe au jucat și acum un sezon, tot în această fază preliminară. Celtic s-a impus în deplasare cu 1-0 și a scos un 0-0 acasă. Acum, mizăm pe o victorie și pe Celtic Park.

Biletul Zilei din Liga Campionilor:

  • 20:00 Ludogoreț - MOL Vidi 1 pauză/1 final - cotă 1,90 0-0
  • 21:30 Ajax - Sturm Graz 1 - cotă 1,45 2-0
  • 21:45 Celtic - Rosenborg 1 - cotă 1,50 3-1
  • Cotă finală: 4,13
Revista presei sportive, 25.07.2018: Andrei Cristea, la o forță a Ligii 1?; se știe data primului Barcelona-Real din vii... Poli Iași - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x