Căutare Live

Juventus a confirmat al doilea jucător testat pozitiv cu coronavirus

Francezul Blaise Matuidi este al doilea jucător al echipei Juventus Torino testat pozitiv cu COVID-19, după Daniele Rugani, informează gazzetta.it.

Mijlocaşul este într-o condiţie bună, asimtomatic, şi se află acasă din 11 martie, în autoizolare, a precizat gruparea campioană a Italiei.

După testarea pozitivă a lui Rugani, 121 de persoane legate de Juventus se află în carantină.

Clubul Juventus Torino a anunţat, la 11 martie, că fotbalistul Daniele Rugani a fost diagnosticat cu Covid-19 şi este în acest moment asimptomatic.

Luni, fundaşul Rugani a declarat că se simte bine, subliniind însă că izolarea e plictisitoare.

"Sunt bine, mereu am fost. Nu am avut simptomele obişnuite. Am avut noroc şi sper că acest lucru va ajuta lumea. A fost greu, mai ales din cauza mediatizării. Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje. Sunt singur la hotel (n.r. - din cantonamentul echipei) şi voi mai rămâne aici pentru o vreme. Izolarea este lungă şi plictisitoare atât pentru mine, cât şi pentru toată lumea", a declarat Rugani.

Sursa : news.ro

CIO spune că planurile pentru JO de la Tokyo continuă: „Nu există motive pentru o decizie drastică”... FIFA va dona 10 milioane de dolari Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru lupta împotriva coronavirusului...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri