Antena Căutare

BREAKING NEWS! Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid. PSG sau Manchester United. Balonul de Aur a anunțat unde va juca

Veștile proaste se țin lanț de campioana Spaniei și a Europei, Real Madrid. După ce a ratat apărarea titlului, fiind deja la 19 puncte în spatele rivalei Barcelona, echipa din capitala Spaniei a primit azi o nouă veste teribilă: Cristiano Ronaldo pleacă de pe Santiago Bernabeu!

AS, cotidianul de casă al madrilenilor, scrie că portughezul Cristiano Ronaldo doreşte să se despartă la finalul acestui sezon de Real Madrid. Acesta considerăcă preşedintele clubului spaniol de fotbal, Florentino Perez, l-ar fi tratat cu lipsă de respect. Șeful ”albilor” nu şi-ar fi îndeplinit promisiunea de a-i oferi un nou contract.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Promisiunea lui Perez a venit după finala Ligii Campionilor, de la Cardiff. Șeful Realului Perez îi promitea lui Ronaldo că îi va fi îmbunătăţit contractul. Portughezul nu a mai primit, însă, de atunci nicio ofertă de prelungire a acordului său, în ciuda faptului că atacantul i-a atenţionat în mai multe rânduri pe oficialii lui Real, prin ieşirile sale în presă.

Jurnaliștii spanioli anunță și viitoarea destinație a ”Balonului de Aur”. Aceasta este Manchester United, echipă la care lusitanul a mai evoluat între 2003 şi 2009, şi alături de care a cucerit primul său Balon de Aur, în 2009.

Prin plecarea lui Ronaldo, Real Madrid nu va pierde doar o ”mașină de goluri”, ci și un om al recordurilor. Pe lângă cel de-al 5-lea Balon de Aur cucerit în 2017, starul portughez al celor de la Real Madrid și-a trecut în palmares o serie de recorduri de-a dreptul incredibile în acest sezon. Iată-le:

- Golgheterul All-Time al celor de la Real Madrid!
Cristiano Ronaldo a atins un nou record, care va fi foarte greu de egalat. Lusitanul a atins cota de 420 de goluri marcate pentru Real Madrid.

- Cele mai multe Baloane de Aur câștigate, alături de Messi!
În 2017, Cristiano Ronaldo a câștigat din nou cel mai râvnit trofeu invididual din lumea fotbalului: Balonul de aur. Ajuns la 33 de ani, Ronaldo a mai obținut Balonul de Aur în anii 2008, 2013, 2014 și 2016. Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia acestei distincții când juca pentru Manchester United.

Ronaldo a egalat recordul stabilit de marele său rival, argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona. Messi are și el cinci Baloane de Aur (2009, 2010, 2011, 2012 și 2015).

- Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează în fiecare meci din grupele Ligii, în acelaşi sezon.
Cu puțin timp înainte de a primi al 5-lea"Balon de Aur" din carieră, starul din atacul Realului a stabilit un nou record în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume: UEFA Champions League.

- Cristiano Ronaldo, primul jucător cu peste 100 de goluri în Champions League
Jucătorul portughez a reușit să ajungă la 100 de goluri în Champions League, grație celor trei goluri marcate în meciul cu Bayern Munchen, din sferturile de finală ale sezonului trecut.

- Ronaldo e primul jucător care a marcat în trei finale diferite ale Ligii Campionilor

- Alături de Sandro Mazzola și Franz Roth, Ronaldo e singurul jucător care a deschis scorul în două finale diferite ale Ligii Campionilor

- A marcat de fiecare dată în poarta lui Juventus când a întâlnit-o: 7 goluri în cinci meciuri;

Pep Guardiola, primul eșec după 22 de etape în Anglia! Manchester City încasează 4 goluri de la Liverpool! Topul celor m... Messi a zis ”Să fie victorie!” Și a fost victorie. Prima a Barcelonei după 10 ani pe Anoeta! Povestea unei secete catala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x