BREAKING NEWS! Presa spaniolă a anunțat numele câștigătorului Balonului de Aur. Cine a câștigat lupta dintre Messi și Ronaldo

La mijlocul lunii noiembrie, în mediul online a apărut o fotografie care îl înfățișa pe Lionel Messi ca figură principală pe coperta France Football, revista care acordă trofeul suprem în fotbalul mondial: Balonul de Aur.

Deși Messi are o parte secundă a anului 2017 mult mai bună decât cea a rivalului său de la Real, Cristiano Ronaldo, lumea a fost șocată, întrucât cu toții se așteptau ca starul de pe Bernabeu, cu trofeul Ligii Campionilor și La Liga câștigate în ultimul sezon, să fie deasupra tuturor.

Astăzi însă, presa din Spania vine cu anunțul mult așteptat de fanii campioanei Europei. Mundo Deportivo scrie că Ronaldo este noul și vechiul câștigător al Balonului de Aur 2017!

Joi, 7 decembrie, într-o ceremonie care va avea loc la Turnul Eiffel din Paris, starul portughez va ridica al 5-lea Balon de Aur din carieră și îl va egala pe Lionel Messi în topul celor mai multe distincții câștigate în istorie.

Alături de Messi și Ronaldo, în finala pentru Balonul de Aur 2017 este și starul lui PSG, Neymar.

Ultimele știri