Căutare Live

Brigadă din Norvegia la meciul Irlanda de Nord-România, din preliminariile CE2021 de tineret

Norvegianul Kai Erik Steen va arbitra meciul Irlanda de Nord - România, programat, marţi, în preliminariile CE 2021 de tineret.

Steen, 34 de ani, este arbitru internaţional din 2017. Acesta va fi ajutat de asistenţii Jan Erik Engan şi Tom Harald Gronevik, iar al patrula oficial va fi Kristoffer Hagenes.

Kai Erik Steen a strâns până acum 13 jocuri internaţionale şi a mai arbitrat de două ori România, ambele jocuri la Under 17, în 2017, cu Luxemburg (0-0) şi cu Lituania (2-0).

Meciul Irlanda de Nord - România, din preliminariile CE-2021 de tineret, va avea loc marţi, de la ora 19.30, pe stadionul The Showgrounds (Ballymena).

Sursa : news.ro

Premierul Ludovic Orban a vizitat stadioanele pentru Euro2020: În 2014, ne-am angajat să îndeplinim un set de condiţii, ... Numerele "tricolorilor" la meciul cu Spania: Contra a renunţat la Iulian Cristea...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri