Antena Căutare

UPDATE! Cancerul a recidivat in cazul lui Vilanova! Barcelona si-a anulat toate evenimentele

Veste groaznica pentru Tito Vilanova, antrenorul lui FC Barcelona. Ultimul control medical a evidentiat reaparitia unei tumori canceroase la nivelul glandei parotide, aceeasi zona operata in luna noiembrie.

UPDATE 19:20 / Clubul FC Barcelona a recunoscut oficial problemele de sanatate ale antrenorului Tito Vilanova! In comunicatul oferit publicitatii este anuntat ca lui Vilanova i-a fost detectata o extensie a tumorii si ca acesta va fi operat in cursul zilei de joi. Totodata, catalanii au anuntat ca antrenorul va fi supus unor sedinte de radioterapie si chimioterapie.

UPDATE 16:27 / Real Madrid este alaturi de Vilanova. "Galacticii" au emis un comunicat in care isi prezinta sprijinul si afectiunea pentru antrenorul Barcelonei.

UPDATE 16:02 / Barcelona neaga existenta unor negocieri cu alti antrenori.

UPDATE 15:40 / Vesti bune din Spania! Medicii care se ocupa de cazul lui Tito Vilanova au dezvaluit ca este vorba de un mic ganglion aparut in apropierea zonei unde tehnicianul de 44 de ani a fost operat anul trecut.

UPDATE 15:05 / Un si 22 de zile! Atat a trecut de la prima operatie a lui Tito Vilanova. A avut loc la un spital public din Spania.

UPDATE 15:01 / TITO VILANOVA ESTE INTERNAT. In cursul zilei de joi va fi supus unei interventii chirurgicale.

UPDATE 14:40 / Fotbalistii nu au fost anuntati despre problemele de sanatate ale antrenorului: "Nu sunt sigur de veridicitatea informatiilor aparute despre Tito", a scris Pinto, portarul de rezerva al Barcelonei

UPDATE 14:00 / Sunt unele voci care spun ca Tito ar urma sa fie operat in cursul zilei. La meciul cu Valladolid, echipa va fi condusa de secundul lui Vilanova, Jordi Roura.

UPDATE 13:55 / Exista unele informatii conform carora Barcelona a inceput deja cautarile pentru un nou antrenor. In cazul in care recidiva cancerului va fi confirmata oficial, atunci Tito Vilanova va intra intr-un program medical care nu ii va mai permite sa fie alaturi de Messi si compania. Clubul catalan ia in calcul posibilitatea ca echipa sa ramana sub interimatul unui tehnician din staful lui Vilanova.

FC Barcelona a anuntat, miercuri, ca a anulat toate evenimentele echipei pentru acest sfarsit de an. Motivul deciziei radicale este constituit de problemele medicale pe care le are antrenorul Tito Vilanova.

Tehnicianul catalanilor a primit o veste proasta la ultimul control din 2012: cancerul a recidivat! Operat in luna noiembrie a anului 2011 pentru extirparea unei tumori canceroase la nivelul glandei parotide, Vilanova a crezut ca s-a vindecat complet.

Recent, antrenorul discutase despre perioada dificila prin care a trecut: "A fost o perioada dificila, la fel ca si operatia propriu-zisa. Am fost tentat sa merg in alta parte sa ma tratez, dar doctorii din Spania mi-au confirmat ca ma pot face bine", spunea Vilanova in momentul in care credea ca a invins boala necrutatoare.

Un comunicat oficial a anuntat ca Barcelona si-a anulat toate evenimentele planificate pentru sfarsitul lui 2012. Conform Mundo Deportivo, clubul nu va mai permite jucatorilor sa ofere interviuri, iar cina de Craciun, la care erau invitati reprezentantii presei si angajatii clubului, nu va mai avea loc.

Gest superb al fanilor olteni! Au aruncat din tribune 2.000 de ursuleti de plus pentru copiii cu dizabilitati!!!... Newcastle si-a anulat petrecerea de Craciun! "Din respect pentru fani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x