Antena Căutare

Când și unde va fi înmormântat Ilie Balaci

Când și unde va fi înmormântat Ilie Balaci

Ilie Balaci a murit dumincă dimineață, la Craiova. Vestea a căzut ca un trăznet pentru cei ce i-au admirat pasiunea de-o viață pentru fotbal. Cauza oficială a morții lui Ilie Balaci a fost stabilită astăzi de medicii legiști: stop cardio vascular. Când și unde va fi înmormântat fosta glorie a fotbalului românesc.

Ilie Balaci a murit ''într-o zi mohorâtă de toamnă” a fost anunțul care i-a șocat pe români. Mesajul a fpst postat pe o rețea de socializare chiar de către fostul său coechipier, Sortin Cârţu.

Când și unde va fi înmormântat Ilie Balaci

Momentul în care sicriul lui Ilie Balaci a fost scos din casă

Trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci este depus la stadionul Ion Oblemenco, iar marţi dimineaţă va fi dus pe terenul de fotbal, unde va avea loc o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei. Slujba de înmormântare va fi oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Românii își iau ”adio” de la Ilie Balaci

Când și unde va fi înmormântat Ilie Balaci

La stadionul din Craiova s-au aprins foarte multe lumânări și s-au depus flori în memoria lui Ilie Balaci

Potrivit unui comunicat al Primăriei Craiova, luni, de la ora 13.00, trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus la Biserica Sf. Ilie, unde va rămâne până la ora 17.00, când va avea loc plecarea spre Stadionul Ion Oblemenco. La ora 17.30 trupul va fi depus la stadion, iar o jumătate de oră mai târziu va avea loc o slujbă oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei.

Marţi, începând cu ora 9.00, trupul fostului fotbalist va fi depus pe terenul stadionului Ion Oblemenco, iar de la 11.30 un sobor de preoţi de la de la Mitropolia Olteniei va efectua pe teren o slujbă in memoriam.

La ora 12.15 este programată plecarea spre Biserica Sfântul Ilie, iar de la ora 13.00 aici va avea loc slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, iar de la ora 14.00 are loc plecarea cortegiului spre Cimitirul Sineasca.

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea Bucureşti – Pasajul Suprateran – Strada Amaradia – Strada George Enescu – Cimitirul Sineasca.

Înmormântarea lui Ilie Balaci va avea loc marți la prânz, la Cimitirul Sineasca din Craiova, unde este înmormântat și tatăl fostului mare sportiv.

sursa: stiripesurse.ro

surse foto: digisport.ro

De ce a murit Ilie Balaci. Cauza anunțată de medicii legiști... Dezvăluire ȘOCANTĂ despre „Prințul din Bănie”. Apar CONTROVERSE uriașe legate de moartea lui Ilie Balaci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x