Antena Căutare

Cătălina Ponor renunță la gimnastică, viața ei. Mesaj emoționant transmis pe internet: „Din cauza sănătății, am decis să spun stop!”

Cătălina Ponor se retrage din lumea gimnasticii.

Cătălina Ponor renunță la gimnastică, viața ei. Mesaj emoționant transmis pe internet: „Din cauza sănătății, am decis să spun stop!”
| Foto: Hepta.ro

Cătălina Ponor se retrage din lumea gimnasticii, cea pe care a iubit-o cel mai mult.

Emoționată, sportiva a transmis un mesaj pe o rețea de socializare prin care a rezumat toate trările sale din cei 26 de ani de gimnastică.

După ce a ratat finalele de la bârnă și sol din cadrul Campionatului Mondial de la Montreal, Cătălina renunță la gimnastică: „Gimnastica pentru mine este viața mea exprimată în cuvinte”.

Cătălina le-a mulțumit tuturor persoanelor care au fost alături de ea în toți acești ani și a explicat cum a luat această decizie:

Din cauza sănătăţii, care se cam joacă cu mine, şi din cauza vârstei la care am ajuns, am decis să spun stop. Îmi voi termina anul cu concursurile mici care au mai rămas şi demonstraţiile deja planificate, după care din decembrie voi urma alt curs al vieţii, tot pe lângă sport, dar altfel, în ideea de a ajuta în continuare gimnastica. Vă mulţumesc din tot sufletul tuturor celor care aţi aplaudat, v-aţi bucurat, aţi suferit, aţi plâns sau ţopăit împreună cu mine”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UPDATE! Simona Halep ne-a făcut mândri că suntem români! A învins-o, în premieră, pe Maria Șarapova... Meci de senzație făcut de Cîrstea la Beijing! Sorana o învinge pe Pliskova, 6-1, 7-5 și este la un meci de o semifinală ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x