Antena Căutare

CE 2010: Romania - Danemarca 22-25/ Calificarea se joaca cu Serbia

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa de Danemarca, scor 22-25, in cel de-al doilea meci din grupa A preliminara de la Campionatul European.




Partea a doua a fost controlata in totalitate de handbalistele daneze, care s-au aparat exact si a reusit sa se desprinda la 5 goluri, ceea ce le-a asigurat un final linistitor.

Romania a acumulat doar doua puncte dupa doua meciuri si este obligata sa invinga Serbia in ultimul meci din Grupa A pentru a se califica in grupele principale de la Campionatul European.

Au evoluat echipele:

Danemarca:
Karin Mortensen, Christina Pedersen - Mette Melgaard (1 gol), Maibritt Kviesgaard (3), Susan Thorsgaard (2), Camilla Dalby, Laerke Moeller (3), Kamilla Kristensen, Line Anna Joergensen (4), Trine Troelsen (2), Ann Grete Noergaard (7), Berit Kristensen, Rikke Skov (3). Antrenor: Jan Pytlick.

Romania: Paula Ungureanu, Talida Tolnai - Roxana Han, Cristina Neagu (8), Aurelia Bradeanu, Ionela Stanca (3), Oana Manea, Cristina Varzaru (4), Valentina Ardean (1), Oana Soit (1), Adina Fiera (3), Mihaela Tivadar, Melinda Geiger (2). Antrenor: Radu Voina.

In celalalt meci din grupa A, Spania a invins Serbia cu 26-23.

Clasament
1. Danemarca - 4 puncte
2. Romania - 2 p
3. Spania - 2 p
4. Serbia - 0 p

sursa foto: www.ehf-euro.com

Liga Campionilor/ Rezultate inregistrate marti: Detinatoarea trofeului umilita la Bremen... FC Barcelona va avea in premiera sponsori pe echipament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x