Antena Căutare

Ce hobby-uri are David Popovici și cum se va pregăti pentru examenul de Bacalaureat. „Racheta” intră de la toamnă în clasa a 12- a

David Popovici a vorbit recent despre echilibrul dintre școală și pasiunea sa pentru înot. Starul natației mondiale va avea un an dificil, pentru că îl așteaptă Bacalaureatul.

David Popovici, la piscină Galerie
David Popovici se pregătește de examenul de Bacalaureat | Profimedia

David Popovici intră din septembrie în clasa a 12-a și proba obligatorie a profilului la care va da Bacalaureatul este istorie. Invitat la podcastul Fair Play, sportivul a spus că va face meditații la română, însă la istorie cu siguranță nu va avea timp, având în vedere că urmează multe competiții.

„Acum am intrat clasa a 12-a. Urmează să am Bac-ul, urmează să fac meditații, bineînțeles, la română, cred că la istorie nu o să fac, totuși, nu știu dacă o să am timp, da rla română va trebui să fac și nu știu cum o să fac. Mă descurc. Momentan nu e un stres deloc, dar sunt convins că voi avea pe măsură ce mă voi apropia de examen”, a spus David Popovici.

Citește și: David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber! Ce s-a întâmplat cu tânărul de 17 ani

Ce spune David Popovici despre echilibrul școală - înot

„Racheta” a mărturisit că le este foarte recunoscător profesorilor care l-au susținut la competițiile de natație și l-au păsuit cu proiectele și temele.

Citește și: David Popovici este cel mai rapid înotător din lume. Reacția lui Cesar Cielo, sportivul care deținea recordul mondial de 13 ani

„Am norocul și șansa că profesorii de la Coșbuc sunt geniali, m-au înțeles întotdeauna, m-au susținut, m-au lăsat să trimit o temă mai târziu dacă eram în cantonament sau la concurs și și-au arătat suportul pentru mine, au venit la concursuri. Așa că mă ajută foarte mult să trec prin această perioadă, unde trebuie să balansez două chestii atât de importante: pasiunea mea și școala. Pentru că e importantă școala”.

Ce hobby-uri are David Popovici, pe lângă marea sa pasiune: înotul

Citește și: Ce a răspuns David Popovici când a fost intrebat "Te crezi cel mai bun din lume?". Impresionant ce a putut să zică la 17 ani

Vorbind despre hobby-uri, David Popovici a mărturisit că principala sa pasiune este înotul, iar când nu va mai fi o plăcere, tânărul va înceta să practice acest sport. Totodată, starului natației mondiale îi place să asculte muzică și să meargă pe bicicletă. Întrebat dacă se joacă pe calculator, David Popovici a răspuns ferm: „Nicio șansă”.

„Înotul e un hobby de la început și o să fie un hobby până la capăt. Când nu o să îmi mai placă n-o să mai înot. O fac din plăcere și din fericire am ajuns să mă pot și întreține din acest hobby al meu, adică să trăiesc făcând ceea ce-mi place. Pe lângă asta îmi place să merg cu bicicleta și să ascult muzică”, a spus David Popovici, precizând că îi place foarte mult să asculte muzică în timp ce înoată.

David Popovici a cucerit opt medalii de aur în trei luni. La CE de la Roma, David Popovici a obținut aurul atât la 100 de metri, cât și la 200 de metri.

Motivul pentru care David Popovici înoată de cele mai multe ori pe culoarul 4 în finalele competițiilor. Cum îl influenț... Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati. Vezi motivul neașteptat invocat de sportivă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x