Antena Căutare

CFR Cluj continuă să bată record după record! Un nume uriaș, OUT de la echipă după 2 săptămâni

CFR Cluj pare a fi tărâmul fotbalistic al tuturor posibilităților. Ardelenii au început să bată record după record. L-au demis pe Iordănescu după numai 3 meciuri, apoi au fost umiliți de Dudelange în Europa, iar acum pun la cale o altă mișcare ”profesionistă”: Julio Baptista, OUT după 2 săptămâni!

CFR Cluj pare a fi tărâmul fotbalistic al tuturor posibilităților. După ce au câștigat Liga 1 și Supercupa României, ardelenii au început să bată record după record. Mai întâi, l-au demis pe Edward Iordănescu după numai 3 meciuri, apoi au fost umiliți de Dudelange în Europa League, iar acum pun la cale o altă mișcare ”profesionistă”: Julio Baptista, OUT după 2 săptămâni!

Julio Baptista semna cu CFR Cluj la nici 24 de ore de la calificarea en fanfare în play-off-ul Europa League. CFR Cluj dădea una dintre cele mai mari lovituri de imagine din istoria fotbalului românesc. În Gruia ajungea fostul jucător al lui Real Madrid, Julio Baptista, acum în vârstă de 36 de ani.

La scurt timp, Julio Baptista (36 de ani) debuta la CFR Cluj într-un meci de Liga 1 cu Gaz Metan Mediaș. Evolua atunci 20 de minute, fără să arate absolut nimic. Era logic. Nu mai pusese piciorul pe minge de 24 de luni. Apoi, CFR a avut grijă să-i păteze cariera și l-a trimis pe teren 23 de minute și în rușinea cu Dudelange.

Acum, după 44 de minute în tricoul celor de la CFR Cluj, șefii din Gruia încearcă să îi rezilieze contractul lui Julio Baptista, la aproximativ două săptămâni după transferul fostului atacant al lui Real Madrid la gruparea din Gruia. Conform telekomsport.ro, patronul campioanei României, Neluţu Vargu, vrea să reducă pe cât posibil cheltuielile, după ratarea calificării în grupele Europa League, şi nu mai este dispus să-i achite salariul de 50.000 de euro fotbalistului brazilian.

Julio Baptista are o carieră impresionantă. A mai evoluat Sao Paulo, Sevilla, Real Marid, Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City. În urmă cu un an și jumătate, cel poreclit "Bestia" decisese să se retragă din fotbal, însă acum este gata să revină pe gazon.

Julio Baptista a marcat 11 goluri pentru Real Madrid, alături de care a câștigat titlul în sezonul 2007-2008.

Emmanuel Macron o numește pe Roxana Mărăcineanu Ministrul Sportului în Franța... US Open 2018! ”Sferturi” nebune la New York: campioana din 2017, eliminată. Nadal și Thiem, meci de aproape 5 ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x