Antena Căutare

CFR Cluj - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE

CFR Cluj - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca va găzdui, sâmbătă, un meci care poate fi decisiv pentru titlul din Liga 1. CFR Cluj, urmăritoarea FCSB-ului, primește vizita celor de la CS ”U” Craiova, ocupanta locului 3, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul CFR-CSU Craiova este live video online, sâmbătă, de la ora 20:45.

CFR Cluj - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. După ce a pierdut două puncte uriașe în prelungirile derby-ului cu FCSB, CFR Cluj trebuie să se refacă rapid din punct de vedere psihic și să învingă o echipă CS ”U” Craiova care, atunci când se concentrează, poate fi extrem de periculoasă. Oltenii au marcat 12 goluri în ultimele 4 meciuri oficiale și anunță o ofensivă periculoasă și în Gruia.

CFR Cluj - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Ca de obicei, Liga 1 poate aduce și meciuri mai ”prietenoase” pe final de sezon. CS ”U” Craiova poate avea și o față mai timidă la Cluj. După cum se știe, fanii oltenilor nu vor ca FCSB să câștige titlul, iar meciul cu CFR Cluj intră într-o ecuație întunecată.

CFR Cluj - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Lăsând scenariile la o parte, trebuie să spunem că CFR Cluj - ”U” Craiova se anunță, pe hârtie, un meci interesant. În tur, oltenii i-au oprit pe cei de la CFR Cluj, scor 0-0 în Bănie, iar în sezonul regulat i-au învins cu 2-1. În Ardeal, Craiova a pierdut cu 1-2 după un meci foarte tensionat, cu grave erori de arbitraj.

CFR Cluj - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Cotele pentru meciul de sâmbătă arată că ”CFR își dorește mai mult victoria”. Elevii lui Dan Petrescu au cotă de 1,59-1,65 pentru succes, iar oltenii pleacă de la 5,75 - 6,05. O remiză este cotată la 3,50-3,75.

CFR Cluj - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Nu mergem pe nicio pistă a ”omeniei” în acest meci, însă avem în vedere faptul că CS ”U” Craiova se va concentra pentru returul semifinalei Cupei României și va menaja câțiva jucători la Cluj. În aceste condiții recomandăm pariul: ”1 solist”.

Juventus București - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE... Serena Williams se răzbună pe Țiriac, iar Simona Halep are numai de câștigat! Declarația fostului tenismen a pornit răzb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x