Antena Căutare

Juventus București - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Al doilea meci al rundei a 8-a din play-out aduce ultimele șanse pentru ”Lanterna” campionatului de salvare. Juventus București primește vizita unui ”arbitru” în lupta pentru ”matineu”, FC Botoșani.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Al doilea meci al rundei a 8-a din play-out aduce ultimele șanse pentru ”Lanterna” campionatului de salvare. Juventus București primește vizita unui ”arbitru” în lupta pentru ”matineu”, FC Botoșani, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Juventus-Botoșani este live video online, sâmbătă, de la ora 18:00.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Pentru echipa antrenată de Marius Baciu, Juventus, fiecare meci are accente decisive în privința salvării de la retrogradare. Prin victoria surprinzătoare de la Voluntari, Juve a acumulat 16 puncte și încă e la 3 puncte de un loc de baraj. Orice rezultat în afară de un succes în meciul cu Botoșani poate reprezenta o ”evadare” negativă.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Dincolo, FC Botoșani are 29 de puncte și o siguranță temporară în privința ocupării unui loc fără griji la finalul play-out-ului. În ultimele două runde, moldovenii au scos 1 punct cu două candidate la retrogradare: 2-2 cu Sepsi și 1-2 cu Gaz Metan Mediaș. În meciul cu Juventus, trupa lui Costel Enache are de luat o revanșă uriașă. În sezonul regulat, Juventus a scos o remiză albă la Botoșani, 0-0, iar cele 2 puncte au costat echipa moldavă locul de play-off.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Ultimele două meciuri dintre Juventu și Botoșani s-au jucat în Moldova. Ambele au fost remize albe, 0-0. La ultima vizită pe terenul lui Juventus, Botoșani s-a impus cu 2-0. Cele două s-au mai întâlnit și în 2010 și 2011, în meciuri câștigate de moldoveni.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. La pariuri, Botoșani e ușor favorită la acest meci, cu o cotă de 2,20 la 3,45. Remiza primește o cotă de 3,10. La acest meci vă recomandăm un pont care pare riscant: ”peste 1,5 goluri - cotă 1,50”, însă unul care poate ieși lejer dacă Botoșani joacă cu ambiție.

BREAKING NEWS! Decizie definitivă în cazul eliberării din închisoare a fostului impresar Ioan Becali. Hotărâre definitiv... CFR Cluj - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x