Antena Căutare

CFR Cluj - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

CFR Cluj - Dinamo LIVE VIDEO. Cel mai tare meci al etapei a 5-a se joacă în Gruia. CFR Cluj dă piept cu cea mai spectaculoasă echipă a Ligii 1, Dinamo, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport

CFR Cluj - Dinamo LIVE VIDEO. Cel mai tare meci al etapei a 5-a se joacă în Gruia. CFR Cluj dă piept cu cea mai spectaculoasă echipă a Ligii 1, Dinamo, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul CFR - Dinamo este live video online, duminică, de la ora 21:00.

CFR Cluj - Dinamo LIVE VIDEO. Atât trupa lui Conceicao, cât și cea a lui Florin Bratu traversează o formă bună în Liga 1, cu jocuri și rezultate pozitive. CFR Cluj vine după o victorie la Voluntari, scor 2-1, iar Dinamo după un succes mai clar decât îl arată tabela, scor 1-0, cu Viitorul Constanța. Locurile 1 și 4 se duelează în Gruia.

CFR Cluj - Dinamo LIVE VIDEO. CFR Cluj și-a arătat forma deosebită și în cupele europene. În manșa secundă din turul 3 preliminar, campioana a trecut de Alashkert cu scorul de 5-0. Culio, Hoban, Omrani cu o dublă și Mailat au făcut show în meciul jucat joia trecută.

CFR Cluj - Dinamo LIVE VIDEO. Din 2004 până azi, între CFR și Dinamo s-au disputat 30 de meciuri în Liga 1. Ardelenii au 15 victorii, ”câinii” au 9, iar alte 6 meciuri s-au terminat la egalitate. În Gruia, CFR Cluj a învins pe Dinamo de 8 ori și a pierdut cu 3 ocazii, alte 4 meciuri fiind remize. Clujenii au câștigat ambele meciuri din sezonul precedent: 2-0 în Groapă și 1-0 în Gruia.

CFR Cluj - Dinamo LIVE VIDEO. Pariorii au încredere mare în echipa lui Conceicao. Cota campionilor pentru o victorie în acest meci a scăzut de la 2,10 la 1,77. În schimb, ”câinii” lui Bratone au cotă 4,60 pentru succes, în urcare de la 3,70. Un egal în Gruia primește cotă 3,65.

CFR Cluj - Dinamo LIVE VIDEO. Mergem pe mâna experienței celor de la CFR, dar și pe diferența mare de valoare, și recomandăm un pont logic: victorie gazde!

Biletul Zilei 17.08.2018! Meciurile sigure de vineri țintesc profitul... Transfer bombă în Liga 1! Julio Baptista, atacant trecut pe la Real Madrid, semnează cu CFR Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x