Antena Căutare

CFR Cluj - Ludogoreț, posibil duel în turul 3 preliminar din Liga Campionilor! Campioana Bulgariei, un adversar redutabil

CFR Cluj - Ludogoreț, duel în turul 3 preliminar din Liga Campionilor! Campioana României are un drum extrem de dificil către grupele Ligii Campionilor din acest sezon. Dacă va trece de Malmo FF, echipa lui Edward Iordănescu va da piept în turul 3 cu cea mai bună echipă a Bulgariei, Ludogoreț.

CFR Cluj - Ludogoreț, posibil duel în turul 3 preliminar din Liga Campionilor! Ludogoreț e favorită uriașă în meciul cu echipa maghiară MOL Vidi (fosta Videoton), astfel că e de așteptat ca echipa lui Moți, Keșeru și Grigore să apară în calea învingătoarei meciului CFR Cluj - Malmo FF.

Ludogoreț Razgrad a câștigat ultimele 7 ediții din campionatul Bulgariei, iar acest lucru a fost ușurat de valoarea uriașă a lotului: 50,5 de milioane de euro, conform Transfermarkt. Pe lângă cei 3 români: fundașii Cosmin Moți și Dragoș Grigore și atacantul Claudiu Keșeru, la Ludogoreț evoluează mulți jucători valoroși pentru nivelul fotbalului din Europa de Est.

  • Cel mai valoros jucător din lotul lui Ludogoreț e olandezul cu origini din Surinam Vura, 5 milioane de Euro. Alți 14 jucători valorează peste 2 milioane de Euro.
  • Lotul lui Ludogoreț e bazat pe străini: 17, adică peste 60 %
  • formația este pregătită de brazilianul Paulo Autuori, care, printre altele le-a pregătit pe Benfica, Sao Paulo și Atletico Mineiro.
  • În sezonul trecut, echipa bulgară a fost eliminată în șaisprezecimile de finală ale Europa League de AC Milan, scor 0-4
  • În primul tur din preliminariile Ligii, Ludogoreț a învins-o cu scorul general de 9-0 pe Crusaders

Ludogoreț, coșmarul steliștilor!

În 2014, Steaua, actuala FCSB, a fost eliminată dramatic din play-off-ul Champions League, după ce câștigase meciul tur de acasă cu 1-0, în fața bulgarilor de la LudogoreȚ. În returuR, bulgarii au câștigat tot cu 1-0, grație unui gol marcat în minutul 90, și au împins partida în prelungiri. În minutul 120, portarul lui Ludogoreț a fost eliminat, iar locul său între buturi a fost luat de Cosmin Moți. Fundașul român a apărat două lovituri de departajare și i-a calificat pe bulgari în grupele Ligii Campionilor, după 6-5 la penalty-uri. Râpă și Pârvulescu au ratat pentru Steaua.

Mult mai slab cotată e cealaltă posibilă rivală a CFR-ului din Liga Campionilor, MOL Vidi. Echipa maghiară are un lot cotat la 14 milioane de euro și este antrenată de sârbul Marko Nikolic. Vedeta echipei este atacantul Stefan Scepovic (28 de ani), care a mai trecut în carieră pe la Sampdoria, Club Brugge Sporting Lisabona sau Celtic Glasgow.

Cea mai mare performanță a a maghiarilor a fost finala Cupei UEFA din 1985, pierdută în fața marelui Real Madrid, scor 1-3. Pe plan intern, a câștigat trei titluri, o Cupă a Ungariei, trei Cupe ale Ligii Ungariei și două Supercupe ale Ungariei.

CFR Cluj este cotată la 24 milioane de Euro pe site-ul Transfermarkt.com. Fundașul Cristian Manea, cu 2,2 milioane de Euro cotă de piață, e cel mai scump jucător din lotul lui Edi Iordănescu.

UNA PE ZI! Emily Ratajkowski, ”Regina Romei”. Super-modelul a aprins ”Cetatea Eternă” pozând cu tricoul celor de la AS R... Tragere la sorți Europa League! FCSB, ”U” Craiova și Viitorul și-au aflat adversarii din turul 3. Echipa din Croația, Ge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x