Antena Căutare

Cinci romani vor purta flacara olimpica la Londra

Cinci romani vor purta flacara olimpica la Londra. Vor merge cu torta in mana doar cateva sute de metri, dar au emotii uriase pentru cursa vietii lor.

Printre cei cinci norocosi se numara si Adrian Hadean, bucatar si blogger. Ca si ceilalti 8.000 de purtatori ai flacarii olimpice, si el a fost nominalizat de familie si prieteni pentru munca in folosul comunitatii. Adrian Hadean a fost ales pentru ca i-a invatat pe copiii din gradinitele clujene sa manance sanatos.

Si-a facut bagajele si a plecat deja spre Londra, unde va fi parte a spectacolului olimpic. „Vom fi la RammsGate, in comunitate, acolo sunt cei 300 de metri care imi sunt alocati mie.La RammsGate, suntem doi romani care alergam”, a declarat Adrian Hadean.

Fotbalistul David Beckham a fost primul purtator al tortei olimpice, anul acesta. A adus flacara din Grecia si a dat startul calatoriei de 13.000 de kilometri care se va incheia pe 27 iulie, pe stadionul olimpic din Londra.

Raliul Sibiului: Lupta interesanta in IRC 2WD Cup... UEFA: Incasarile si vanzarea de bilete de la EURO 2012 au fost peste cele de la EURO 2008...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x