Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Argentina - Croația, grupa D. Meci de totul sau nimic pentru Messi & co.

Argentina - Croația, grupa D de la Campionatul Mondial! Etapa a doua din grupa D a Mondialului din Rusia programează azi, de la ora 21:00, cel mai interesant meci al acestei săptămâni.

Argentina - Croația, grupa D de la Campionatul Mondial! Etapa a doua din grupa D a Mondialului din Rusia programează azi, de la ora 21:00, cel mai interesant meci al acestei săptămâni. Argentina, o formație absolut modestă în primul meci cu Islanda, dă piept cu o echipă a Croației care poate emite oricând pretenții la fazele superioare ale turneului.

Argentina - Croația, grupa D de la Campionatul Mondial! Cu toții se așteptau ca Messi & co. să demonstreze o dorință de revanșă față de ratarea de la Mondialul din Brazilia. Înainte de startul Cupei Mondiale din Rusia, însuși Messi a ieșit public și a declarat că el și colegii săi vor da totul pentru a câștiga trofeul. Rusia 2018 este una dintre ultimele șanse ale starului de la Barcelona de a mai câștiga cel mai important trofeu din fotbal.

Argentina - Croația, grupa D de la Campionatul Mondial! Până să treacă de faza grupelor, ”pumele” au de trecut, astăzi, la Novgorod, de Croația. În primul meci din Rusia, Croația a învins, fără emoții, Nigeria, scor 2-0. Un autogol al africanilor și Luka Modric din penalty au stabilit scorul final al meciului. De cealaltă parte, Argentina a fost ținută în șah de Islanda, căreia nu a putut să-i marcheze golul victoriei nici măcar din penalty.

Argentina - Croația, grupa D de la Campionatul Mondial! Pentru acest meci, Sampaoli și Dalic pregătesc câteva schimbări în echipa de start. Cele mai importante au șanse de a se produce la sud-americani. Specialiștii apreciează că Gabriel Mercado, Marcos Acuna și Cristian Pavon vor începe meciul din primul minute.

Argentina - Croația, grupa D de la Campionatul Mondial! Bookamkerii sunt puțin în ceață înainte de acest meci. Unii au încredere în ambiția Argentinei de a câștiga meciul de azi și văd favorită echipa lui Messi cu o cotă de 2,10, în scădere de la 2,45. Pe de altă parte, la unele case observăm o creștere a cotei ”pumelor” de la 1,77 la 2,10. Croația are cote de la 3,60 la 3,95.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Argentina - Croația:

Argentina XI: Caballero; Mercado, Otamendi, Tagliafico; Salvio, Mascherano, Meza, Acuna; Messi, Aguero, Pavon

Croația XI: Subasic; Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic; Rakitic, Badelj; Brozovic, Modric, Perisic; Mandzukic​

Clasament Grupa D:

  • 1. Croația 3 puncte (2-0)
  • 2. Argentina 1 punct (1-1)
  • 3. Islanda 1 punct (1-1)
  • 4. Nigeria 0 puncte (0-2)

Program Grupa D:

16 iunie, ora 16:00 - Argentina - Islanda 1-1
16 iunie, ora 22:00 - Croatia - Nigeria 2-0

21 iunie, ora 21:00 - Argentina - Croatia (Novgorod)
22 iunie, ora 18:00 - Nigeria - Islanda (Volgograd)
26 iunie, ora 21:00 - Islanda - Croatia (Rostov)
26 iunie, ora 21:00 - Nigeria - Argentina (Sankt Petersburg)

foto: sportsdroid.net

Revista presei sportive, 21.06.2018: FCSB, cu noroc, Hagi, ghinion la tragerea la sorți; Transferul zilei în Europa: Nai... Biletul Zilei 21.06.2018! Meciurile de la Cupa Mondială au adus câștigul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x