Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Spania - Maroc ora 21:00, grupa B! ”Furia Roja” țintește locul 1

Spania - Maroc, grupa B de la Campionatul Mondial! Lupta pentru șefia grupei B de la Cupa Mondială depinde foarte mult și de rezultatul meciului Spania - Maroc, programat azi, de la ora 21:00, la Kaliningrad. Spaniolii sunt obligați să învingă pentru a forța câștigarea grupei, iar scorul lor trebuie să fie mai mare decât al al Portugaliei cu Iranul.

Spania - Maroc, grupa B de la Campionatul Mondial! Pe hârtie, Spania întâlnește cea mai slabă echipă din grupa B. Practic, Marocul a fost peste Iran și peste Portugalia, ca joc, în cele două meciuri jucate la Cupa Mondială până în prezent. Cu Iranul a pierdut printr-un autogol, iar cu Portugalia a pierdut după un gol marcat de Ronaldo în minutul 4 la disputei, după care a avut ghinion și un arbitraj extrem de modest.

Spania - Maroc, grupa B de la Campionatul Mondial! Spania a jucat frumos cu Portugalia, pe fază ofensivă, și modest în defensivă. Apoi, elevii lui Hierro au câștigat cu Iran, scor 1-0, însă au făcut-o în urma unui meci mai mult decât chinuit, în care au și avut noroc pe final.

Spania - Maroc, grupa B de la Campionatul Mondial! Spania pleacă favorită certă în meciul de azi, cu o cotă de 1,40-1,35, față de cota de 10-12 primită de echipa din Africa. Remiza are și ea o cotă mare: 5,00. Spania stă foarte bine în meciurile cu echipele africane: 3 victorii din 4 meciuri în istoria cupelor mondiale! În toate aceste meciuri, ibericii au marcat 11 goluri, niciodată sub 2 în meci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Spania - Maroc:

Spania XI: De Gea; Carvajal, Pique, Ramos, Alba; Busquets, Silva, Iniesta; Isco, Vazquez, Costa

Maroc XI: Mohamedi; Dirar, Saiss, Benatia, Hakimi; Boussoufa, El Ahmadi, Belhanda; Ziyech, Boutaib, Amrabat

Clasament Grupa B după 2 etape:

  • 1. Spania 4 puncte (4-3)
  • 2. Portugalia 4 puncte (4-3)
  • 3. Iran 3 puncte (1-1)
  • 4. Maroc 0 puncte (0-2)

Programul meciurilor din Grupa B:

15 iunie, ora 18:00 - Maroc - Iran 0-1
15 iunie, ora 21:00 - Portugalia - Spania 3-3
20 iunie, ora 15:00 - Portugalia - Maroc 1-0
20 iunie, ora 21:00 - Iran - Spania 0-1

25 iunie, ora 21:00 - Spania - Maroc (Kalinigrad)
25 iunie, ora 21:00 - Iran - Portugalia (Saransk)

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Cele 4 meciuri de azi ne aduc profitul... 25 iunie 1923. "Rampa Militari" + ”Excelsior” + ”Atelierele Grivița” = RAPID, IUBIRE FĂRĂ SFÂRȘIT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x