Antena Căutare

Comisiile Ligii scot fotbalistii in strada

Prim-vicepresedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, Emilian Hulubei, a declarat la Radio GSP ca patronii au reusit performanta de a introduce un punct in regulament prin care pot intarzia drepturile financiare ale jucatorilor! De la 60 de zile, acum patronii de cluburi pot plati jucatorilor restantele financiare in termen de 90 de zile.

"Speram ca jucatorii sa iasa in strada, sa speram ca nu vom avea probleme din cauza patronilor de club. Mai mult, cred ca o sa avem probleme cu comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal pentru ca dureaza foarte mult redactarea hotararilor. Jucatorii reprezentativi par hotarati sa faca acest miting pentru ca nici lor nu le convine ca acest termen a fost marit cu 30 de zile de la 1 iulie. Sunt jucatori disperati care ma suna in fiecare zi, fiind dezamagiti de asemenea practica in fotbalul romanesc.

In plus, exista foarte multe cluburi din tara care au intarziat plata salariilor jucatorilor, mai mult de 60 de zile. Aceste echipe trebuiau sa fie penalizate, iar pana acum aceste cluburi nu au fost deloc penalizate! Nu exista nici un club din prima liga, doar din ligile inferioare, Liga B sau C", a precizat Hulubei la Radio GSP.

"Jucatorii vor primi zilele viitoare banderolele si speram sa se tina de cuvant pentru ca ei au avut aceasta initiativa"
Emilian Hulubei

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Hagi a schimbat macazul: „Proiectul lui Mircea Sandu este unul foarte bun”... Oficial: Dinamo - Steaua se joaca in Stefan cel Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x