Antena Căutare

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO ONLINE

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. Ziua de duminică debutează cu un meci al suferinței din play-out-ul Ligii 1. Concordia Chiajna, o echipă care a intrat subit în zona roșie a clasamentului, primește vizita ”Lanternei” Juventus, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Concordia - Juventus este live video online de la ora 13:00.

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. Dintr-o echipă periculoasă inclusiv pentru echipele de top, Concordia ”Comisarului” Moldovan are un play-out de coșmar, cu doar două puncte scoase din cele 4 meciuri jucate. Parcursul slab a făcut ca echipa ilfoveană să alunece până pe locul 6, unul care trimite la barajul de supraviețuire.

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. În ceea ce o privește pe Juventus, echipa lui Marius Baciu a pierdut un singur meci din play-out, însă plătește tribut sezonului modest din campionatul regulat. Deși e ”Lanternă”, echipa din capitală este la doar 3 puncte distanță de un loc care duce pe un loc salvator.

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. Până în prezent, Concordia și Juventus s-au întâlnit de 4 ori în campionat, de două ori în Liga a 2-a și de alte două dăți în Liga 1. Gazdele de duminică nu au pierdut niciun meci, înregistrând 3 victorii și o remiză. La ultima vizită pe Stadionul ”Chiajna”, Juventinii de București au plecat acasă cu un punct.

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. Bookmakerii o văd favorită pe Concordia la acest meci, cu o cotă de 1,85 la 4,80. Remiza primește 3,10.

Naționala României urcă spectaculos în clasamentul FIFA! ”Tricolorii”, peste toate rivalele din Liga Națiunilor... ULTIMA ORĂ! Gigi Becali a anunțat prima plecare de la FCSB. Evoluțiile slabe i-au fost fatale jucătorului adus anul trec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x