Antena Căutare

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Derby-ul durerii din Ilfov se joacă sâmbătă, 21 aprilie, la Voluntri. Concordia Chajna, echipa de pe locul 4 din play-out, dă piept cu FC Voluntari, echipă preluată de Adi Mutu, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Chiajna - Voluntari este live video online de la ora 18:00.

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Cele două echipe din Ilfov ocupă primele două locuri de deasupra liniei roșii. Ambele au un play-out extrem de modest, cu doar o singură victorie în 5 etape. De altfel, parcursul modest a făcut ca, la finele rundei trecute, după eșecul cu Dinamo, Claudiu Niculescu să fie înlocuit de Adrian Mutu. ”Briliantul” debutează ca antrenor principal în Liga 1.

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Soarta lui Niculescu putea s-o aibă și ”Comisarul” Moldovan de la Concordia, însă succesul la limită cu Juventus București l-a salvat în ultima clipă pe tehnicianul de 63 de ani. După 0-1 la pauză, Concordia a întors meciul contra trupei lui Marius Baciu prin golurile marcate de Prepeliță și Marius Pena.

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Ultimul meci dintre cele două echipe ilfovene s-a jucat pe 27 februarie, într-o zi cu un viscol puternic și un ger pătrunzător. Pe un teren plin de zăpadă, Concordia s-a impus atunci cu 3-1 și a bifat prima victorie din istorie cu FC Voluntari pe propriul teren.

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Casele de pariuri o văd pe Chiajna ușor favorită la acest meci, cu o cotă de 2,25-2,30. Dincolo, Mutu este văzut outsider la debut, Voluntariul primind un generos 3,25-3,40.

L-au zidit de viu pe președintele FRF! ”Bandiților, iar faceți ședință?”... FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x