Antena Căutare

Cosmin Contra: "Grupa de calificare la Mondial e mult mai grea decît cea de acum"

Ratarea din preliminariile la Euro 2012 ne-a facut pe toti sa ne gandim la urmatoarea campanie de calificare, cea pentru mondialul din Brazilia, de peste trei ani.

Fostul international Cosmin Contra ne atrage insa atentia sa nu visam prea departe, pentru ca adversarele din preliminariile pentru CM sunt mult mai puternici decat cei care i-am avut in actuala campanie.

"Grupa de calificare pentru Mondial e mult mai grea decat cea in care am jucat acum. Adversarii vor fi mult mai greu de invins. Ungaria a trecut printr-o perioada de reconstructie iar acum are o nationala foarte puternica. Turcia e o echipa extrem de puternica, iar de Olanda nici nu mai are rost sa vorbim. Vom avea o sarcina foarte dificila", a spus Contra la GSPTV.

Fostul international spune ca meciul de aseara nu are nici o relevanta in contextul ratarii calificarii, pentru ca marile greseli au fost la inceputul campaniei, cand Romania a scos doar doua puncte din meciurile cu Albania si Belarus.

"Calificarea s-a pierdut la acele prime doua meciuri in care am facut egal. Franta si Bosnia au fost doua echipe foarte solide, au pierdut foarte putine puncte, au meritat din plin sa fie pe primele doua locuri. Am vazut o imbunatatire a jocului in ultimele meciuri. Mi-a placut foarte mult echipa noastra aseara, mai ales in prima repriza. Am facut presing, am pasat bine, am fi meritat sa castigam", a mai spus Cosmin Contra.

VIDEO! Bataie la derby-ul Dinamo - Steaua la rugby... Horia Tecau si Robert Lindstedt sunt in finala la Beijing...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x