Antena Căutare

Cosmin Olăroiu revine! Antrenorul român, aproape de lovitura carierei. Unde este așteptat tehnicianul în următoarele ore

Cosmin Olăroiu este foarte aproape de a da o nouă lovitură din punct de vedere financiar. Antrenorul român de 48 de ani l-ar putea înlocui pe celebrul tehnician italian Fabio Capello (71 de ani) pe banca tehnică a chinezilor de la Jiangsu Suning, anunță presa italiană.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio anunță pe blogul său că oficialii clubului asiatic, aceiași proprietari de la Inter Milano, ar urma să oficializeze în orele următoare despărţirea de Capello. Tehnicianul italian, care primește un salariu de 10 milioane de euro pe sezon, a întrerupt relaţiile cu clubul din cauza tensiunilor şi a cerut rezilierea contractului, dezvăluie jurnalistul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Surse de încredere l-au indicat pe Cosmin Olăroiu drept succesor al italianului. Pentru el este pregătit un contract pe trei ani, în timp ce colaborarea dintre club şi fostul antrenor al echipelor AS Roma, Juventus şi al naţionalelor Angliei şi Rusiei se încheie după mai puţin de un an”, a spus Di Marzio.

Cu Fabio Capello pe bancă, Jiangsu Suning a avut un debut nereuşit de sezon, cu două eşecuri în primele trei etape din China, iar o schimbare de antrenor era inevitabilă.

Cosmin Olăroiu (48 ani) a plecat în decembrie de la Shabab Al-Ahli (Emiratele Arabe Unite), după ce a mai pregătit şi alte echipe arabe, Al-Hilal (Arabia Saudită), Al-Sadd (Qatar), Al Ain (EAU) şi naţionala Arabiei Saudite.

Dacă va fi numit la echipa chineză, Olăroiu ar fi al doilea român care o antrenează pe Jiangsu Suning, după Dan Petrescu (2015-2016). ”Bursucul” a reușit să câştige Cupa Chinei în 2015.

România - Suedia, ora 21:30, primul meci al naționalei la Craiova după 14 ani! Cosmin Contra introduce viteziștii. Echip... Concordia Chiajna - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x