Antena Căutare

Craiova, Rapid, Urziceni si Pandurii risca neprogramarea in Etapa a 19-a

Cluburile Pandurii, Universitatea Craiova, Rapid si Unirea Urziceni au interdictie de a efectua transferuri si nu vor fi programate in etapa a 19-a a Ligii I, prima din aceast an, pana nu isi achita datoriile pe care le au fata de fotbalisti si alte grupari. Cele patru echipe vor pierde cu 3-0 intalnirile din etapa a 19-a daca nu isi vor achita sau reesalona datoriile pana cel mai tarziu cu 48 de ore inainte de ora de incepere a meciurilor.



Univeristatea Craiova are datorii de aproxiamtiv 200.000 de euro catre cativa jucatori si catre clubul Gloria Bistrita.

Rapidul insumeaza datorii de circa 400.000 de euro, dintre care 250.000 catre FC Brasov si 60.000 catre jucatorul Ionut Stancu, in timp ce Unirea Urziceni a acumulat restante de aproximativ 200.000 catre Petre Marin, Adrian Neaga si Sorin Paraschiv.

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a afirmat ca gruparile in cauza au fost instiintate oficial de LPF de aceasta situatie, dar nu a nominalizat cluburile cu datorii. "Astazi, am primit o hartie de la federatie legat de unele datorii ale unor cluburi din Liga I. Noi am trimis catre aceste cluburi adresa respectiva. Gruparile in cauza au timp sa-si plateasca datoriile pentru ca termenul este saptamana viitoare. Bineinteles, cine nu achita sumele respective risca neprogramarea in etapa a 19-a", a declarat secretarul general al LPF.

sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images

Lavinia Milosovici, in Hall of Fame-ul gimnasticii... Europa League: Porto se impune la Sevilla/ Leverkusen face scorul serii. Vezi rezultatele inregistrate in 16-imi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x