Antena Căutare

Creste tensiunea la Dinamo! Jucatorii s-au luat la bataie in timpul unui antrenament

In curtea dinamovistilor este tensiune mare inaintea partidei cu Rapid. Protagonistii ultimului scandal sunt Matei si Stratila care s-au luat la cearta la antrenament din cauza unei intrari mai tari. Stratrila, care de abia a revenit dupa o accidentare serioasa la genunchi, s-a enervat foarte tare din cauza neatentiei colegului sau.

Creste tensiunea la Dinamo! Jucatorii s-au luat la bataie in timpul unui antrenament
| gsp.ro

Pe teren, apele s-au linistit foarte repede, conflictul s-a stins dupa cateva injuraturi si imbranceli. Dar cei doi au considerat ca incidentul nu era nici pe departe rezolvat. Dupa terminarea antrenamentului, s-au incins din nou spiritele in vestiar, cand a fost nevoie de interventia colegilor pentru a nu se lasa cu bataie.

Cosmin Matei a explicat ce s-a intamplat la antrenamente:''Eu am avut o intrare mai dura la Stratila, ne-am ridicat, ne-am imbrancit, ne-am injurat, dar totul s-a rezolvat verbal, nu am ajuns sa ne batem, asa cum s-a auzit. Se mai intampla la miute, la fotbal, in general, sa te mai contrezi, dar totul s-a rezumat la un duel verbal. Atata tot!''. Si Stratila a sustinut aceeasi varianta povestita de colegul sau:''E adevarat ca a intrat Matei mai tare la mine, ne-am ridicat, ne-am impuns un pic, ne-am injurat, apoi, la final, am mai tipat unul la altul, ne-am mai amenintat, dar atat, nu are nimeni nici o vanataie, nu s-a intamplat absolut nimic".

Prieteni si concurenti pe post

Ceea ce este uimitor in acest conflict este ca cei doi dinamovisti sunt prieteni foarte buni, si sunt vazuti des impreuna, mai ales ca au fost colegi la Astra. Insa, cei doi sunt si concurenti pe postul de mijlocas dreapta in echipa lui Bonetti. Acesta poate fi motivul care a dus la acest incident, mai ales ca dinamovistii au un meci foarte dificil diseara, impotriva Rapidului.

Dupa meciul de diseara se vor stabili si ce sanctiuni vor primi cei doi ''nervosi'' care au fost deja chemati la sedinta maine dimineata. Nu este primul incident de acest fel in curtea dinamovista. Nu este nici primul incident pentru Stratila, care este recidivist din acest punct de vedere. Nu cu mult timp in urma au mai fost implicati in conflicte si Alvarez, Homei, dar si Boubacar cu Rus.

Resentimente la plimbare

Dinamovistii si rapidistii au iesit la plimbare in mall inainte de marea confruntare de diseara, de pe Arena Nationala. Resentimentele s-au simtit si acolo, cand Stratila si Matei au stat la distanta unul de celalalt si nu si-au vorbit deloc.

Meciul de la Targu Jiu i-a obligat pe antrenori sa se multumeasca cu un egal... Prima problema a lui Mutu la Ajaccio! S-a suparat pe antrenor pentru ca l-a schimbat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x