Antena Căutare

Cristi Tanase a comis-o din nou: l-a certat pe Farfan in romana

Dodel a demonstrat in partida Steaua - Schalke 04 ca e patriot si ca nu renunta la utilizarea limbii stramosesti nici macar cand discuta cu cei ce nu o inteleg.

Cristi Tanase a produs o scena amuzanta dupa un conflict avut cu Farfan. Extrema nemţilor i-a dat peste mana stelistului si a incasat un cartonas galben.

Dodel s-a enervat si a inceput sa-l certe pe sud-american, dar adresandu-i-se in limba romana. "Ce vrei, ma? Ce vrei?!?". Ar fi putut să ii vorbeasca in "peruviana" (limba oficiala a statului Peru, nu-i asa Cristi?), poate ca se intelegeau.

Alte episoade haioase

1. Rusu sau Lupu
Un alt episod amuzant marca Dodel s-a petrecut in cantonamentul din vara, cand Tanase, abia intors de patru zile de la echipa nationala la antrenamentele Stelei, nu s-a dezmeticit bine si confunda jucatorii pe teren. La sedinta de pregatire, Dodel facea echipa cu Valeriu Lupu si a tipat de trei ori la fundasul stanga ca sa-i ceara mingea, dar tot n-a primit-o. Lupu nu i-a pasat, dar nu fiindca n-ar fi avut incredere in el, doar ca Dodel l-a confundat! I-a strigat: "Rusule! Rusule! Rusule!". Alt coleg i-a nimerit numele: "Lupu". Si-a primit mingea. Tanase a ramas blocat: "Aaa, sau Lupu, cum te-o chema!".

2. N-a fost in stare sa ia un "galben"
In toamna anului trecut, Lacatus i-a solicitat sa incaseze in finalul unui meci inca un cartonas galben pentru a fi eliminat si pentru a fi suspendat la un meci de Cupa Romaniei si nu la unul important de campionat. Au urmat 10 minute comice in care Dodel s-a chinuit sa ia un avertisment, insa gesturile sale au produs disperare si mult zambet pe banca Stelei, dar si in tribune, iar partida s-a terminat fara sa mai vada "galben".

3. A fugit dupa fotoreporteri pe Anfield Road
In septembrie 2010, inaintea startului meciului Liverpool - Steaua 4-1, fiecare echipa s-a asezat la pozele de dinaintea partidei, fiecare in terenul ei. Tanase, vazand majoritatea fotoreporterilor in dreptul lui Liverpool, s-a indreptat inspre acea zona si le-a facut semn si coechipierilor: "Haideti, ma, acolo, ca sunt mai multi fotografi". L-a oprit Radut.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

VIDEO! Cornel Dinu va fi externat dupa aproape doua luni de spitalizare... Saint Etienne, Echipa lui Nicolita, invinsa din nou la scor. Vezi toate rezultatele din Ligue 1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x