Antena Căutare

Cum vrea Gigi Becali vrea sa il convinga pe Iordanescu: ii face contract baiatului sau cel mic

Gigi Becali a gasit solutia de a-l sensibiliza pe Anghel Iordanescu si de a-l face pe actualul senator sa accepte oferta de a deveni noul manager general al Stelei.

Becali doreste sa il legitimeze la Steaua pe fiul cel mic al "Generalului", Alex, in varsta de 17 ani. "Gigi Becali mi-a spus ca vrea sa ii faca deja contract lui Alexandru", a spus Iordanescu la GSP TV.

E stangaci ca tatal sau

Daca fiul cel mare al lui Iordanescu, Edi nu a impresionat ca fotbalist, fiind acum secundul lui Ilie Stan la Steaua, iar baiatul mijlociu, Andrei, e elev la Teologie, Alex poate fi singurul care poate calca pe urmele tatalui sau. Alex este stangaci ca si parintele sau si este un fan inrait al "ros-albastrilor", pana in vara fiind prezent la meciurile importante ale Stelei, in special cele din Ghencea. De asemenea, Alex a asistat si la finala Cupei, 2-1 cu Dinamo.

"Ajunge mijlocas defensiv"

Alex e elev la Liceul "Tonitza" si iubeste pictura. Dumitru Dumitriu pariaza ca baiatul lui Puiu va ajunge fotbalist la Steaua, nu artist plastic: "L-as vedea mijlocas la inchidere. Nu va dribla niciodata ca taica-sau. In primul rand, el e prea inalt ca sa faca ce facea Puiu pe teren, nu poate sa aiba acea mobilitate, schimbarile de directie. Dar are suficiente calitati ca sa ajunga fotbalist bun, nu doar sa faca sport asa, pentru sanatatea lui. Dar e mic acum, depinde ce va dori".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mircea Sandu, audiat la DNA... Timisoara - Steaua in optimile Cupei Romaniei. Vezi toate meciurile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x