Antena Căutare

Cupa Davis: Romania a fost eliminata de Olanda, cu scorul de 3-0

Olanda ne bate pe unde ne prinde! Dupa victoria de la fotbal, olandezii ne-au invins si la tenis. Romania este condusa cu 3-0 dupa primele doua zile si nu mai are cum sa prinda barajul pentru calificarea in grupa mondiala a Cupei Davis.

Cupa Davis: Romania a fost eliminata de Olanda, cu scorul de 3-0
| gsp.ro

Romania a pierdut meciul de Cupa Davis cu Olanda, oaspetii de la Brasov conducind cu 3-0 dupa primele doua zile. Dupa doua victorii in primele doua meciuri de simplu, olandezii condusi de pe margine de Jan Siemerink s-au impus si la dublu, fara sa lase nici un set tenismanilor romani.

Victor Hanescu si Marius Copil au avut o sarcina foarte grea in fata perechii olandeze formate din Robin Haase si Jean-Julien Rojer. Hanescu a evoluat in locul lui Horia Tecau, cel mai bun jucator roman de dublu fiind accidentat. Olandezii s-au impus cu 6-4, 7-5, 6-4, dupa ceva mai mult de doua ore de joc, si, cu scorul de 3-0, si-au asigurat deja calificare la barajul pentru grupa mondiala a Cupei Davis.

Ultimele doua meciuri de simplu se vor juca duminica, dar rezultatul lor nu mai poate schimba nimic. Andrei Pavel, capitanul nejucator al echipei Romaniei, a declarat ca duminica l-ar putea folosi pe Marius Copil in locul lui Victor Hanescu, in penultimul meci de simplu.

foto: GSP.ro

Parkour pe uscat, zapada sau gheata! Totul despre Parkour (VIDEO)... FOTO SOCANT! Vezi cum arata Raul Rusescu dupa ce a fost lovit de Chipciu in meciul cu CSMS Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x