Antena Căutare

BREAKING NEWS! Cutremur în naționala Argentinei după umilința cu Croația! Principalul vinovat, OUT ?

Argentina - Croația 0-3 a fost meciul care a umplut paharul crizei existente în naționala lui Messi. Finalista de la Cupa Mondială din 2014 s-a făcut de râs în primele două meciuri de la turneul final din Rusia, iar butoiul cu pulbere stă să explodeze. Omul negru al ”Pumelor”, Jorge Sampaoli, este ca și demis după meciul cu Croația.

Conform site-ului Mundo Albiceleste, jucătorii Argentinei au avut o întâlnire de urgență după meciul pierdut cu Croația, scor 0-3, și au decis, în unanimitate, să ceară demiterea lui Sampaoli încă din cursul zilei de azi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, meciul Argentina - Nigeria, din ultima etapă a grupei D de la Cupa Mondială, ar putea să-l aibă pe banca ”Pumelor” pe Jorge Burruchaga.

”El Burru” cum e alintat acesta, este jucătorul care a marcat golul victoriei Argentinei în finala Cupei Mondiale din 1986 contra Germaniei.

La finalul meciului cu Croația, jucătorii Argentinei au dat de înțeles că Sampoli a pierdut complet vestiarul.: ”Mă simt plin de mânie şi tristeţe. Dar mai există încă o şansă. Acum depindem de ceilalţi, dar există încă speranţă, un miracol. Trebuie să aşteptăm şi să încercăm să batem Nigeria”, a spus Kun Aguero. Apoi, reporterii l-au întrebat dacă Sampaoli are dreptate atunci când spune că jucătorii nu s-au adaptat la modificările sale de ordin tactic, iar Aguero a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări: "Lăsaţi-l să spună ce vrea".

Revista presei sportive, 22.06.2018: Tranzacție de peste 30 de milioane pentru Liga 1; Scuze pentru Leo: ”Messi nu merit... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Serbia - Elveția, grupa E. Adversara României din Liga Națiunilor, la 3 puncte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x