Antena Căutare

Dan Petrescu, arogant din nou: Realul a copiat tactica lui de la Urziceni

Tehnicianul lui Kuban Krasnodar a declarat ca Real este in fruntea Barcelonei pentru ca a adoptat tactica pe care el a pus-o in practica la Urziceni.

Cu siguranta aroganta este o caracteristica a fostilor fotbalisti romani care s-au apucat de antrenorat.

Daca declaratiile lui Mircea Lucescu, conform carora a inventat toti tinerii fotbalisti care sunt doriti de mari cluburi din Europa, nu mai mira pe nimeni, ultima afirmatie a lui Dan Petrescu este de natura sa surpinda.

Astfel, dupa ce i-a elogiat pe Guardiola si Mourinho, fostul fundas dreapta a socat, lasand sa se inteleaga ca Realul s-a inspirat din tactica folosita de el pe vremea cand antrena Unirea Urziceni.

"Ca sa castigi campionatul, nu trebuie sa pierzi puncte cu echipele mici adica NU ai voie sa pierzi. Real are 5 puncte inaintea celei mai bune echipe din lume tocmai pentru ca a aplicat aceasta idee. Asa am facut-o si eu campioana pe Unirea, o echipa modesta."

De fapt, Urziceniul a castigat titlul in 2009 tocmai datorita victoriilor cu contracandidatele: a batut Dinamo in Baragan si in etapa imediat urmatoare a invins cu 2-1 la Timisoara, intorcand rezultatul.

Foto: Hepta

Gigi Becali: "Fara mine, Steaua era in B"... Pleaca Mourinho de la Real? Portughezul a fost fluierat copios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x