Antena Căutare

Decizie importantă pentru deschiderea Jocurilor Olimpice! Motivul pentru care David Popovici nu va mai fi port-drapelul țării

Comitetul Olimpic și Sportiv român îl alesese pe David Popovici să fie port-drapelul României la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris. Se pare că a fost făcută o schimbare de ultimă oră.

Galerie
David Popovici nu va mai fi port-drapelul României la ceremonia de deschiere a Jocurilor Olimpice de la Paris și se pare că decizia îi aparție chiar celebrului sportiv. | Hepta

David Popovici nu va mai fi port-drapelul României la ceremonia de deschiere a Jocurilor Olimpice de la Paris și se pare că decizia îi aparție chiar celebrului sportiv.

David Popovici nu va mai fi port-drapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice la Paris

El a renunțat în ultimul moment la aceast ritual de a purta tricolorul la ceremonia de deschidere. Motivul pentru care a ales să nu mai fie el port-drapelul României este că a doua zi, pe 26 iulie, el va avea primul concurs și trebuie să se odihnească și să se pregătească pentru competiție.

Citește și: Imnul României a răsunat pentru a doua oară la CE de natație de la Belgrad, pentru David Popovici. Momente emoționante | VIDEO

Articolul continuă după reclamă

Înotătorul a transmis cerea sa prin intermediul FR de Natațieși Pentatlon Modern către Comitetului Olimpic Sportiv român.

În locul său, sportivul carear putea fi port-drapelul țării noastre la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris va fi caiacistul Cătălin Chirilă sau luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu. Aceși sportivi vor intra în competiție în cea de-a doua săptămână a Jocurilor Olimpice de la Paris. Pe 4 iulie Comitetul Olimpic Sportiv român va lua o decizie în acest sens.

David Popovici a făcut istorie la Campionatele Europene de natație

David Popovici a fost într-o formă de zile mari la Campionatele Europene de la Begrad, transmise în AntenaPLAY. După prestația fabuloasă, sportivul nostru ne dă speranțe pentru podium și la Jocurile Olimpice.

Citește și: Ștafeta de 4x100 metri liber a României, locul 5 la CE de natație de la Belgrad. Cursa a fost în AntenaPLAY

Sportivul a obținut două medalii de AUR la CE de la Belgrad 2024. După ce a obținut aur la 100 m, David Popovici a avut un parcurs superb și la proba de 200 m a competiției.

S-a calificat cu cel mai bun timp atât în semifinale cât și în finală. David a plecat de pe culoarul 4 și a făcut o cursă spectaculoasă în finala probei de 200 m liber. Fenomenul națatiei a terminat cursa Finalei de 200 m liber la CE de natație de la Belgrad pe primul loc, cu timpul 1.43.13.

Citește și: David Popovici, calificat în Finala probei de 200 m liber, la CE de natație de la Belgrad. Cursa pentru medalie, în AntenaPLAY

S-a întors la secunda 23,83. Cea de-a doua întoarcerere a fost la 50 de secunde și a condus detașat toată cursa. David Popovici este într-o formă de excepție înainte de Jocurile Olimpice!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x