Antena Căutare

David Popovici, calificat în Finala probei de 200 m liber, la CE de natație de la Belgrad. Cursa pentru medalie, în AntenaPLAY

David Popovici luptă pentru o medalie la proba de 200 m vineri, 21 iunie, de la 19:36. Cursa campionului este transmisă live în AntenaPLAY și pe Antena3 CNN

David Popovici, la bazin, Galerie
David Popovici, calificat în Finala probei de 200 m liber, la CE de natație de la Belgrad | Profimedia

David Popovici s-a calificat fără emoții în Finala probei de 200 m liber. Campionul nostru luptă pentru încă o medalie de aur vineri, de la 19:36. Cursa sportivului fenomen e transmisă în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

David Popovici, în Finală la 200 m, la CE de natație de la Belgrad

David Popovici s-a calificat în Finala probei de 200 m, care se vede live în AntenaPLAY pe 21 iunie de la 19:36.

David Popovici s-a calificat în Finala cu primul timp: 1:46:15 și va pleca mâine de pe culoarul 4.

David Popovici a obținut aur la 100 m

David Popovici a obținut medalia de aur pentru România la Campionatele Europene de Natație de la Belgrad. Sportivul român a făcut o cursă de senzație la proba de 100 m liber, transmisă live în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

David Popovici a mărturisit că nu s-a gândit la medalie, ci la strategia de a pleca rapid în cursă și de a se întoarce și mai tare după primii 50 de metri.

„Am încercat să plec mai tare decât în calificări și semifinale. L-am întrebat pe domnul Adi dacă ar fi o greșeală și dacă e normal să îmi fie frică. Mi-a zis să nu îmi fac griji, nu se va întâmpla nimic. Mi-a zis să încerc să plec cât de tare pot.Am plecat cât de tare am putut, am întors cu al doilea cel mai rapid sprint din istorie, așa cred. Dacă nu chiar primul. Trebuie să am mai multă încrede în mine. Eu pot! Nu mă așteptam la timpul ăsta. Nu mă gândeam la medalie. Mi-ar fi plăcut să câștig aurul, era undeva în spatele minții. Singurele obiective au fost să plec rapid, să îmi iasă elementele tehnice și să mă întorc și mai tare. Atât!.

Cred că anul acesta e mai bine decât anul trecut. Am fost la câteva ediții de europene. Parcă devin din ce în ce mai familiar cu formatul, cu publicul, cu totul. Mă simt din ce în ce mai bine la Europene. Se vede frumos pe hârtie că mi-am apărat titlul. Dar nu a contat niciodată cu adevărat pentru mine. E un bonus, așa îmi place să mă gândesc. E un bonus„, a spus David Popovici, conform gsp.ro.

David Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală a românului în finala care a fost în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

David Popovici a scos un timp fabulos în finala cursei de 100 de metri liber. A terminat cursa cu timpul de 46:88 de secunde. Pe locul doi s-a clasat Nandor Nemeth (Ungaria), cu timpul 47.49, iar pe trei a terminat sârbul Andrej Barna (47.66).

David Popovici şi ştafeta României s-au calificat în finala de 4×100 m liber, în AntenaPLAY! Timp fabulos pentru Popovic... Ștafeta de 4x100 metri liber a României, locul 5 la CE de natație de la Belgrad. Cursa a fost în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x