Antena Căutare

Imnul României a răsunat pentru a doua oară la CE de natație de la Belgrad, pentru David Popovici. Momente emoționante | VIDEO

Imnul României a răsunat pentru a doua oară la Campionatele Europene de Natație de la Belgrad. David Popovici a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și și-a primit medalia de aur pentru cursa câștigată la proba de 200 m liber.

Galerie
Imagini superbe de la festivitatea de premiere unde David Popovici și-a primit a doua medalie de aur de la CE de natație 2024 | Profimedia

Alături de David Popovici au fost lituanianul Danas Rapsys, care s-a clasat pe locul secund, dar și elveţianul Antonio Djakovic, cae a luat bronzul. Cei trei sportive s-au felicitat reciproc și au ascultat imnul „Deșteaptă-te, române!”.

Imnul României a răsunat pentru a doua oară la CE de natație 2024, pentru David Popovici. Festivitatea de premiere a fost transmisă în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN. Vezi aici cursa cae i-a adus a doua medalie de aur la CE de natație de la Belgrad.

David Popovici și-a câștigat a șasea medalie de aur la seniori. Fenomentul natației a luat 2 medalii de aur la Campionatele Europene de natație de la Belgrad 2024 cu timpul 1:43:13. Este o declarație de forță a lui David Popovici, cu puțin timp înainte de Jocurile Olimpice de la Paris.

În total, David Popovici a înotat în 8 curse la CE de natație (calificări, semifinale și finale). Ziua de joi a fost cea mai plină, cu serii și semifinale la 200 metri liber și cu serii și finală la ștafetă.

David Popovici, 8 curse în 4 zile la CE de natație de la Belgrad. Ce a spus sportivul despre provocarea căreia i-a făcut față cu brio

Despre provocarea întâmpinată la CE de natație, sportivul spune că este un bun exercițiu pentru Jocurile Olimpice, unde nu se știe ce obstacole va întâmpina.

„A fost o provocare și chiar dacă nu a fost plăcut, e până la urmă ceva care mă pregătește pentru situații care pot apărea în timpul Jocurilor Olimpice”, a descris el situația la încheierea unei zile pline. „Chiar dacă acolo nu o să înot la fel de mult, cine știe cât de obosit sunt, cine știe în ce condiții va trebui să performez. Poate nu dorm, poate mă stric la stomac, trebuie să mă pregătesc pentru cele mai diverse scenarii”, a mai spus David Popovici, potrivit gsp.ro.

David Popovici a terminat cursa la 200 metri liber în timpul de 1:43:13. Înaintea acestui rezultat sunt doar cele ale lui Paul Biedermann (Ger), deținătorul recordului mondial, 1:42,00, Michael Phelps (SUA), 1:42,96, și al lui David însuși, cu 1:42,97, reușita de la Roma 2022, care e și record al competiției. Cursa a fost transmisă în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN, iar românii care au urmărit au stat fără emoții, având în vedere că sportivul nostru a condus detașat.

Citește și: Ce mic dejun mănâncă David Popovici. Alimentele care se regăsesc în dieta marelui campion

David Popovici, o nouă medalie de aur la Campionatele Europene de natație. Sportivul, campion la 200 m. Cursa a fost în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x